Monica Tatoiu, în război cu Anamaria Prodan: "Are creierul cât o nucă!"

simeon stalpnicul png
Femeia de afaceri a făcut declaraţii acide la adresa Anamariei Prodan foto: colaj Click!

Anamaria Prodan şi-a găsit naşul cu Monica Tatoiu! Sexy-impresara a fost "amendată" verbal de fosta profesoară de matematică într-o emisiune tv. Monica Tatoiu a răbufnit doar când i-a auzit numele soţiei lui Laurenţiu Reghecampf, amintindu-şi că vedeta îşi parchează constant maşina în uşa garajului ei, gest care a început să o enerveze la culme.

Monica Tatoiu a început să fie la curent cu programul Anamariei Prodan! Şi asta nu că şi-ar fi propus intenţionat să facă acest lucru, ci pentru că sexy-impresara are frecvent treabă de rezolvat pe strada pe care femeia de afaceri locuieşte. Acidă, Monica Tatoiu nu a menajat-o pe Anamaria, la adresă căreia a lansat un atac virulent. Monica Tatoiu a explicat la Antena Stars de la ce a pornit tot scandalul.

simeon stalpnicul png
Anamaria Prodan se plimbă cu o limuzină de luxfoto: Click!

"A parcat pe strada mea. Câtă minte să ai să parchezi în poarta garajului şi să-i spui grădinarului meu simplu ...«am programare!», dar ce are progranare la soţul meu? Atunci, ne-am bate! Ea vine la o clinică de lângă casa mea. A blocat strada ca să-şi pună puţin botox sau să se penseze. Dintr-o maşină de 150.000 de euro, pe care nu o să-i faci cât trăieşti dacă munceşti, ea coboară şi se grăbeşte unde are treabă. Dacă îi mai prind, îi bag în casă şi le fac o meditaţie la matematică. O să le spun că sunt deştepţi dacă învaţă. Are creierul cât o nucă!", a spus supărată Monica Tatoiu. Întrebată dacă nu îi este teamă că Anamaria Prodan s-ar putea supăra pe ea pentru aceste afirmaţii, femeia de afaceri a continuat în aceeaşi manieră fără a se lăsa intimidată.  

Consacrată ca femeie de afaceri, Monica Tatoiu a fost o perioadă profesoară de matemetică la liceu, fiind foarte exigentă. 

cub visarion alexa png
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
cub Roxana Vasniuc png
kate middleton 1 profimedia 0706166194 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
image png
panouri fotovoltaice
Fondul Monetar International FMI FOTO Shutterstock
image
image
image
image
Adelina Pestriţu
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg