Monica Tatoiu, mesaj romantic de ziua soțului. Are legătură cu fidelitatea

image
Monica Tatoiu și soțul ei, aproape 40 de ani de relație

La 64 de ani, Monica Tatoiu rămâne la fel de spumoasă cum o știm. Aflată într-o vacanță exotică, doamna Tatoiu a profitat de ocazie pentru a face o postare care l-a vizat pe soțul ei, Victor Tatoiu, car a împlinit 67 de ani pe 5 ianuarie.

“Așa se sărbătorește o zi de naștere la 67 de ani. La mulți ani, partene de viață. Cu 3 mari calități. Ai fost plasa de siguranță a familiei, nu m-ai înșelat niciodată și ai fost un om de cuvânt. Ce poate să-și mai dorească o soție? Să oprească timpul”, a fost mesajul postat de Monica Tatoiu pe rețelele de socializare, pentru aniversarea soțului său. Cu câteva zile în urmă, tot pe pagina sa de Facebook, Monica Tatoiu a devenit nostalgică atunci când a revăzut o fotografie de acum 9 ani, în care se afla pe o barcă, în brațele soțului său, venind astfel cu câteva sfaturi utile pentru tinerii de azi și relațiile lor.

image
Monica Tatoiu și soțul ei, aproape 40 de ani de relațiefoto: arhivă personală

“Au trecut 9 ani de la poză. Sunt 38 de ani de când pe pârtie la Bradu am întâlnit un prieten pentru o viață. Pentru că fără prietenie o căsnicie nu durează. Cu un camarad alături lupți în tranșee, clădești adăposturi, spate în spate te ferești de atacuri, plângi pe umărul lui atunci când ești dărâmat de supărări. O căsnicie este ca o scufundare în adâncuri. Nu este legal să o faci fără un partener. Care îți dă aer atunci când s-a terminat butelia. Trebuie să te bazezi pe el și el pe tine. Chiar dacă uneori fuge după o broască țestoasă și tu după un pește colorat. Important este să îți găsești coechipierul care înțelege importanța siguranței în echipă. Până îl găsești mai rămâi fără aer. La tinerețe se poate. Vă urez tinerilor mei prieteni succes la găsit coechipierul la scufundări în viață”, a mai spus doamna Tatoiu.

Citește și:

Monica Tatoiu aniversează 30 de ani de căsnicie alături de soțul ei! Cum se va desfășura petrecerea

Monica Tatoiu, despre a doua lună de miere: «M-am îmbătat în fiecare zi»

cub visarion alexa png
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
kate middleton 1 profimedia 0706166194 jpg
cub Roxana Vasniuc png
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
image png
Adelina Pestriţu
senat george calin inquamphotos
Activiștii „Partidul Morților” au organizat un miting la mormântul Mariei Ivanovna și al lui Vladimir Spiridonovici Putin Foto Facebook/ Partidul Morților
image
image
image
image
Adelina Pestriţu
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg