Monica Tatoiu, neagră de supărare după ce a fost înscrisă în AUR fără voia ei: „O să acționez în instanță!”

image
Monica Tatoiu va da în judecată agenția angajată de AUR pentru că s-a folosit de datele ei personale

Monica Tatoiu a anunțat marți dimineața pe pagina ei de Facebook că a primit prin e-mail o adeziune la AUR, deși ea nu s-a înscris niciodată în acel partid. Supărată foc de situație, femeia de afaceri promite că va da în judecată agenția de comunicare care se ocupă de imaginea partidului.

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), un partid de care mulți nici nu au auzit până acum, este marea surpriză la alegerile parlamentare din decembrie 2020, reușind să se claseze pe locul 4, după PSD, PNL și USR-PLUS. Cum au reușit este greu de spus. Poate ceea ce i s-a întâmplat Monicăi Tatoiu ne ajută să ne facem o idee.  

Ce e-mail a primit Monica Tatoiu

„Salutare Monica! Am primit adeziunea ta la Alianța pentru Unirea Românilor - AUR. Mulțumim pentru încredere și bine ai venit în rândurile noastre! Trebuie să acționăm rapid pentru că sistemul trebuie destructurat. Iată care sunt următorii pași: 1) Pentru confirmarea statutului de membru, veți trimite o copie/poză a actului de identitate reprezentatului AUR din filiala în care veți activa, după ce veți fi contactat de acesta; 2) Ia legătura cu organizația locală sau filiala ta; 3) Intră în grupurile de comunicare oficiale, de Facebook și Whatsapp; 4) Plătește cotizația”, se arată în mailul primit de Monica Tatoiu, semnat de AUR și creat de NationBuilder, probabil agenția de comunicare care a gestionat imaginea partidului în social media, pe perioada campaniei.  În e-mailul primit se dau inclusiv numere de cont la care Monica Tatoiu să depună banii.

image
Monica Tatoiu a postat pe Facebook o parte din mesajul primit

„Ăștia sunt mai ceva ca căpușele”

Fosta șefă Oriflame susține că nu a trimis nicio cerere de adeziune către acest partid și se întreabă cum e posibil ca datele ei personale să ajungă să fie folosite fără drept, fără acordul ei. „Nu am făcut nicio cerere de adeziune și uite ce am primit. Aceștia sunt mai ceva ca căpușele. Or fi cumpărat din donații niște baze de date. Doar că pe mine m-au enervat. Și mie îmi plac confruntările în tribunale. De acum încolo cu binoclul pe oamenii lor care sunt în față”, a scris Monica Tatoiu.

„M-am enervat când am văzut cât tupeu au, am fost neagră de supărare”

Miercuri, într-o declarație pentru Click!, femeia de afaceri a explicat în detaliu ce a deranjat-o și ce măsuri va lua de acum încolo. „Eu am fost contactată împotriva voinței mele de un partid cu care am o singură mare problemă: au murdărit steagul național. Nu ai voie să-ți pui stema partidului pe steagul național, pentru mine, steagul și imnul sunt sfinte. Țara asta e atât de oropsită, încât simbolurile astea care au mai rămas sunt sfinte pentru mine. Dacă nu-mi trimiteau e-mailul acela n-aveam treabă cu ei. Dar de ce m-au bătat pe mine în ciorba lor? M-am enervat când am văzut cât tupeu au, am fost neagră de supărare. Într-o intervenție marți seara la Antena 3, liderul partidului, George Simion, a fost ponderat în declarații, zicând că va face cercetări”, ne-a declarat Monica Tatoiu din Franța, unde se află în vacanță.

A promis că peste o săptămână, când se va întoarce în țară, va lua toate măsurile pentru a da în judecată agenția de comunicare care i-a trimis acest gen de mesaj, în numele AUR. „Nu am răspuns la acel mesaj, în acest tip de interacțiune e foarte periculos să răspunzi, să suni înapoi. Întotdeauna o fac prin avocați. Deja am vorbit cu avocatul meu, care e specializat chiar pe sisteme informatice și furt de identitate, și îi voi da în judecată pentru încălcarea legii privind protecția datelor personale (DGPR). Nu vreau bani, vreau scuze și o recunoaștere a greșelii făcute față de mine și față de toți aceia care au primit astfel de mailuri, căci îmi imaginezi că mulți au fost hackeriți în același fel, dar nu au capacitatea mea de a vorbi, de a se lupta. Aștept să se sesizeze și DIICOT-ul, e caz de criminalitate informatică. Dacă au făcut asta, probabil au făcut și altceva”, a mai spus Monica Tatoiu. E conștientă că procesul poate dura și un an, dar se avântă în luptă pentru principiul în care crede.

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub arsinel fii png
cub cristian arsinel png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
usa hot apartament
Screenshot 2022 10 03 at 17 51 40 png
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
cub cristian arsinel png
colaj loredana groza jpg
colaj silvia dumitrescu jpg
Andie Macdowell a defilat pe podium jpg