Monica Tatoiu o desfiinţează pe Corina: "Nu am făcut Revoluție ca să ne arătăm chiloții!"

simeon stalpnicul png
Tatoiu nu e de acord cu alegerile vestimentare ale artisteiFoto: Arhiva Click!

Corina are mulţi fani, dar şi persoane care nu se află printre susţinătorii ei. Monica Tatoiu este ultima care i-a criticat ieşlirile cântăreţei în spaţiul public. femeia de afaceri a fost scoasă din sărite de un mesaj al artistei prin care aceasta din urmă spunea că femeile trebuie să se elibereze de “etichete, de presiunea de a fi …cuminți, dragălașe, soții, supuse și tot timpul ascunse după false rețete ale feminității”.

Cântăreața Corina stârnește frecvent controverse şi recent mesajul ei publicat pe reţelele de socializare a făcut-o să reacţioneze pe Monica Tatoiu, care nu a menalat-o deloc pe solistă.   

"Trăim într-o lume în care am fost prea mult timp privite ca «obiecte», dar vremurile s-au schimbat. Fete curajoase din toată lumea care demonstrează, luptă, fac lucruri uimitoare ne învață mereu că nu mai trebuie să ne mulțumim cu a fi «breloc», că ține doar de noi să ne eliberăm de etichete, de presiunea de a fi …cuminți, dragălașe, soții, supuse și tot timpul ascunse după false rețete ale feminității”, a scris Corina, pe Facebook.

simeon stalpnicul png
Stilul vestimentar al Corinei a scos-o din sărite pe Monica Tatoiufoto: arhiva personală

În urma acestui mesaj, Monica Tatoiu s-a dezlănţuit la un post de televiziune. "În fotografii văd o femeie care se vrea un gadget. Aici e vorba de educație. Există un mesaj, se numeşte limbajul trupului, e un mesaj nonverbal: «Je suis dans la vitrine, sunt de vânzare». Când umbli pe stradă cu tocuri, ai haina strâmbă și când te apleci, ți se văd chiloții, nu e o invitație? Eu am văzut artiste la New York, care pe stradă au o ținută normală. Există o graniță nescrisă între vulgaritate și sexy. Din punctul meu de vedere…bărbații noștri gândesc cu alte…circumvoluțiuni. Nu am făcut Revoluție ca să ne arătăm chiloții”, a spus Monica Tatoiu, la Antena Stars.

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
archie battersbee jpg
image png
cub laura cosoi png
Oana si Mioara Roman jpg
cristina dorobantu
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg