Monica Tatoiu sare în apărarea lui Boureanu: «Nu vă luați după o copilă isterică»

Ultima actualizare:
Ioana Boureanu are 15 ani
Ioana Boureanu are 15 ani

Monica Tatoiu este bună prietenă cu Cristian Boureanu, așa că atunci când a aflat despre conflictul dintre acesta și fiica sa s-a declarat consternată și sută la sută de partea fostului politician.

Luni, 12 septembrie, Cristian Boureanu și fiica sa, Ioana (15 ani) au fost protagoniștii unei scene teribile în buricul Capitalei.  În apropierea Parcului Herăstrău, mai multe persoane s-au autosesizat când au auzit țipetele unei fete, din spatele unei mașini decapotabile: " Mă ia acasă și mă bate. Mă bate, mă rupe în bătaie".

"Aşa face de doi ani. Fata a fugit aseară. A lăsat-o taică-su în grija mamei sale. Fata minte. Se uită în ochii tăi şi minte. Taică-su n-o bate, minte cu neruşinare. Nu vă bazaţi pe ce spune o adolescentă isterică. Minte! Minte cu neruşinare. S-a băgat într-o gaşcă. A fugit de la ore. Au prins-o bând. Ioana vrea să-i facă rău lui taică-su. Copilul ăsta, de câte ori Cristi îi lua telefonul şi o punea să se culce la o oră normală, fugea la mamă care-i dădea tot. S-a băgat într-o gaşcă. A fugit de la ore. Au prins-o bând. Ioana vrea să-i facă rău lui taică-su. Copilul ăsta, de câte ori Cristi îi lua telefonul şi o punea să se culce la o oră normală, fugea la mamă care-i dădea tot", a declarat Monica Tatoiu la "Acces direct".

"Cristi nu face așa ceva. Ea e un copil problemă"


    Ioana Boureanu are 15 aniFoto: Facebook
Ioana Boureanu are 15 aniFoto: Facebook

Femeia de afaceri a fost extrem de dură la adresa minorei care l-a acuzat pe tatăl ei că a bătut-o. Tatoiu a fost chiar și profesoara care a meditat-o pe Ioana la matematică și care a reușit să îi ridice notele de la 4 la 9. Mai mult, afacerista a declarat că Ioana a fost dată afară de la școală și că aceasta și-a creat un anturaj dubios.

"Nu vă luați după o copilă isterică a cărui tată încearcă să o facă să se comporte ca o fată de 16 ani, iar ea își dorește să fie liberă ca o muiere de 18 ani: să bea, să fumeze, să se culce la ora 4 noaptea. L-a văzut cineva oe Cristi lovind-o? Eu am avut probleme cu ea. Minte uitându-se în ochii tăi. Am asistat și eu la mine în casă la din astea, în momentul în care i-a luat telefonul. I-a zis că o să-l reclame și o să spună multe despre el. Asta la mine în casă. Nu se poate așa ceva! Într-un an am ridicat-o de la 4 la 9 la matematică, apoi Cristi o ducea la maică-sa și trebuia să o iau de la capăt, că de la maică-sa a fugit", a completat aceasta și la Antena Stars.

image
image
image
image
image
image
Jamila si Laura Laurentiu FOTO Youtube
gami iubita jpg
banner Alina Radi png
Gabriela Cristea scaled e1693250543479 1024x577 jpg
constantin codrescu valeria gagealov drama jpg
cub irina columbeanu png
theo rose 696x393 jpg
laura cosoi colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net