Monica Tatoiu: "Slăbesc mâncând carne!"

image
Monica Tatoiu nu este de acord cu extravaganţele vestimentare ale CorineiFoto Arhivă Personală

Monica Tatoiu se află într-o formă fizică de zile mari. A împlinit recent 60 de ani, dar se laudă cu o siluetă de vis pe care nu îşi găseşte locul celulita. Femeia de afaceri a povestit reţeta cu care a ajuns să se simtă bine în pielea ei.

Monica Tatoiu nu îşi face probleme din cauza kilogramelor în plus. Este prietenă cu cântarul şi nu face excese culinare. Stă mult în bucătărie şi experimentează mâncărurile din ţările în care căklătoreşte, dar mâncarea românească nu este printre preferatele ei. "Să zică cineva despre mine că sunt snoabă... este ultimul lucru. Eu mă îmbrac de la second-hand! Cu mâncarea este altă poveste. Nu mănânc de la supermarket. Toată mâncarea o am de la o fermă. Eu slăbesc şi mâncând carne. Nu mănânc deloc sare. Am un metabolism foarte bun. Şi o prietenă a încercat reţeta şi a dat jos consumând carne. După ora 18.00, dacă mi se face foame beau vin roşu şi mănânc salată. Eu am avut probleme cu greutatea doar după ce am născut. Atunci am dat jos doar cinci kilograme şi am reulit să slăbesc în şase ani. Acum nu am pic de celulită. Şi am 60 de ani!", a povestit Monica Tatoiu la Antena Stars. Chiar dacă preferă bucătăria altor ţări, sunt preparate cărora femeia de afaceri nu le poate rezista. Este vorba despre varza călită, făcută chiar de ea, zacusa cu peşte şi cu ciuperci, dar şi calcanul de Marea Neagră. "Îmi place foarte mult şi toba, dar şi pâinea, pe care o fac în casă. La ora 12.00 beau un pahar de şampanie, iar seara un pahar sau două de vin roşu", a spus ea la tv. 

Femeia de afaceri a povestit că în perioada în care a avut o funcţie de conducere la o companie renumită de cosmetice putea să-şi permită măsuri mai mari la haine, pentru că nimeni nu îi reproşa nimic. "Eu 14 ani, când am condus compoania, nu am folosit alt produs cosmetic decât de la ei. Mi se pare nefiresc să vând ceva ce nu folosesc. Acum, am scăpat. Am un parfum pe care îl folosesc de la 20 de ani. Nu este o firmă de reclamă", a completat femeia de afaceri.   

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
meghan markle harry regina jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
BeFunky collage (12) jpg
Ioana Petric jpg
Regina Elisabeta
ferma lui victor ionut radu obarsia olt   foto arhiva personala jpg
Bodyguard Meghan și Harry FOTO Daily Mail
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf