Monica Tatoiu, speriată de bătaia dintre Palada şi Goţiu: "Port proteză dentară, costă cât două pensii speciale"

simeon stalpnicul png
Monica Tatoiu este prietenă cu Cristian BoureanuFoto: Facebook

Bătaia dintre Mirel Palada şi Mihai Goţiu a speriat-o pe Monica Tatoiu, care a dezvăluit, mai în glumă, mai în serios, că nu mai vrea să meargă la emisiuni tv pentru că îi e teamă să nu rămână fără proteza care a costat-o destul de mult.

Senatorul USR Mihai Goţiu a fost lovit în gură de Mirel Palada, în timpul unui pauze publicitare, în platoul emisiunii "Talk B1". Monica Tatoiu a reacţionat pe un site de socializare şi a spus că nu mai merge la emisiuni tv tocmai pentru nu vrea să se afle într-o astfel de situaţie. 

„Acum înţelegeţi de ce această toamnă e fierbinte şi am ales să stau departe de studiourile tv. Eu port proteză dentară şi nu îmi plac mitocanii rataţi. O proteză bună costă cât două pensii speciale", a scris Monica Tatoiu într-un mesaj pe Facebook.

Are o pensie de lux

După ce a condus 14 ani compania de cosmetice Oriflame în România, în 2015, Tatoiu și-a depus actele de pensionare. Femeia de afaceri se numără printre românii care trăiesc, acum pe picior mare. "Am avut un salariu de 10.000 de euro. Am muncit mult şi am făcut banii cu greu. Mi-am uitat şi copilul sub birou. De aceea, nu arunc cu banii. Nu stau la hoteluri de cinci stele şi nu mănănc la restaurante de fiţe. La noi, inspectorii ar închide acele localuri, care fac grătar în uşa toaletei. Am maşină de 14.000 de euro, nu de 50.000, pentru că tot acolo mă duc cu ea, la piaţă! Cumpăr bilete de avion în avans, cu discount de 60 la sută. Acum am o pensie de 9.700 de lei. Şi când eram profesoară de matematică, eu câştigam bine. Făceam meditaţii", a povestit Monica Tatoiu la Antena Stars.  

Monica Tatoiu primeşte această pensie fabuloasă, de aproape 10.000 de lei, pentru că a cotizat sume imense, de peste 4000 de euro lunar, către Fondul de Pensii.

Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
florin zalomir
sotie Arsinel jpg
image png
colaj mormant elisabeta a II-a
cub anca pandrea png
Oana Ionita in spital  jpg
Soldati ucraineni elibereaza orasul Liman FOTO Twitter jpg
usa hot apartament
image
image
image
image
paris hilton caine pierdut instagram 2 jpg
Jason Momoa
cub anca pandrea png
Oana Ionita in spital  jpg
image png
image png