Mormântul Denisei Răducu a luat foc. Cum a fost provocat incendiul

Ultima actualizare:

    Mormântul Denisei Răducu a fost cuprins de flăcăriFoto: Captură Video
Mormântul Denisei Răducu a fost cuprins de flăcăriFoto: Captură Video

În după amiaza zilei de joi, 2 ianuarie, mormântul Denisei Răducu, regretata cântăreață de manele, a ars aproape în întregime, focul mistuind darurile aduse de către familie și prieteni.

Potrivit cancan.ro, totul ar fi plecat de la o candela aprinsă, de unde focul s-a extins, din cauza rafalelor de vânt, către locul unde artista își doarme somnul de veci. Mai mult decât atât, focul a fost întreținut și de obiectele pe care artista le-a tot primit la mormânt din partea admiratorilor sau a apropiaților.

Mormântul Denisei Răducu, cuprins de flăcări

Denisa Răducu a fost condusă pe ultimul drum în urmă cu doi ani și jumătate, fiind înmormântată la cimitirul din Ștefănești. Paznicii cimitirului au observat în cele din urmă incendiul și s-au mobilizat pentru a-l stinge. Se pare că focul s-a extins, din cauza vântului, de la o candela aprinsă. Incendiul a fost stins după câteva zeci de minute, fiind observant de câțiva oameni aflați în cimitir la momentul respectiv. 

Mormântul Denisei era plin de cadouri și flori din partea admiratorilor săi
Mormântul Denisei era plin de cadouri și flori din partea admiratorilor săi

Solista Denisa Răducu a murit după cinci luni de chinuri groaznice, la vârsta de 27 de ani. Medicii din ţară au diagnosticat-o cu carcinom hepatocelular, iar cântăreaţa a cerut şi ajutorul specialiştilor din Viena, însă în zadar. A încercat mai multe tratamente chiar şi  naturiste, însă nu a avut nici o şansă în faţa bolii foarte agresive. 

Nu doar familia a iubit-o, ci şi sutele de fani care i-au adus o floare la mormânt, în satul ei natal, Ştefăneşti de Drăgăşani, din judeţul Vâlcea. Astfel,  locul unde îşi doarme somnul de veci Denisa a ajuns să arate, chiar și la luni bune de la moartea sa, ca un magazin de jucării. „Nu e zi să nu treacă cineva pe la mormântul ei. Cei care au îndrăgit-o şi au drum prin zonă, se opresc la ea să îi aprindă o lumânare, să-i pună o floare, să îi ducă o coroană de flori sau o jucărie de pluş. Toate acele lucruri sunt aduse de fanii ei, datorită lor arată aşa”, povestea pentru Click!, Neluţ Peşte, unchiul artistei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net