Mormântul lui Aurelian Preda, îngrijit de călugări

Ultima actualizare:

    Pelerinii aprind  lumânări şi se roagă la  mormântul cântăreţului  Aurelian Preda
Pelerinii aprind lumânări şi se roagă la mormântul cântăreţului Aurelian Preda

Locul de veci al lui Aurelian Preda de la mănăstirea Dervent a devenit loc de pelerinaj pentru credincioşii care vin aici să se roage. Mormântul regretatului cântăreţ răpus de cancer la 47 de ani este îngrijit, de un an, de călugării de la Mănăstirea Dervent.

Aurelian Preda s-a stins din viaţă pe 27 septembrie 2016 şi a fost înmormântat la Dervent, locul pe care l-a visat şi în care obişnuia să-şi petreacă vacanţele alături de fiica sa, Anamaria Rosa Preda (18 ani), care a rămas în grija bunului său prieten, Nicuşor Iordan. Mormântul cântăreţului de muzică populară a devenit în scurt timp loc de pelerinaj pentru cei care vin la Mănăstirea Dervent. Sutele de credincioşi care vin la celebra mănăstire de pe malul Dunării nu pleacă de aici fără să vadă şi locul de veci al artistului. Se roagă şi pentru el, iar cei mai mulţi îi aprind şi o lumânare.

”Se vede că mormântul este foarte bine îngrijit, iar candela arde tot timpul pentru el. E foarte frumos că au făcut special un loc în care să îi aprindem lumânările pentru Aurelian. Păcat de el, că s-a dus atât de tânăr! Iată că se face anul de când a plecat... Dumnezeu să-l odihnească!”, ne-a spus o femeie, care i-a aprins o lumânare cântăreţului. Peste două săptămâni, fata lui Aurelian Preda, Anamaria Rosa, şi călugării de la Dervent îi vor face parastasul de un an cântăreţului, iar pregătirile sunt în toi. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
Marian Olteanu Clanul Foto Pro TV JPG
cum arata azi dylan paul conner fiul nadiei comaneci cu bart conner 485788 jpg
larisa udila jpg
emily burghelea
corina bud colaj instagram jpg
Shifty Shellshock jpg
IMG 3196 png
banner marmureanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net