Motivul halucinant pentru care Adriana Iliescu îi interzice fiicei să circule cu metroul

Ultima actualizare:

    Adriana Iliescu a devenit mamă la vârsta de 67 de ani
Adriana Iliescu a devenit mamă la vârsta de 67 de ani

Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, o iubeşte nespus pe singura ei fiică, Eliza, în vârstă de 13 ani şi încearcă să o educe cât mai bine. Fosta profesoară îi face toate poftele celei mici şi are grijă să nu îi lipsească nimic acesteia, deşi, uneori îi impune câteva reguli destul de stricte.

Adriana Iliescu a devenit mamă la 67 de ani în 2005 atunci când a adus-o pe lume pe Eliza. Din acel moment, viaţa fostei profesoare a s-a schimbat radical, iar prioritatea ei a reprezentat-o creşterea şi îngrijirea fiicei sale. Adriana este o mamă grijulie, poate prea atentă şi strictă cu fiica adolescenta. 

O sursă apropiată Adrianei Iliescu a declarat pentru Wowbiz faptul că ea îi interzice fiicei să circule cu metroul pentru că este de părere că acest mijloc de transprot în comun reprezintă o invenţie care deranjează energiile pământului. 

„Mama refuză să o lase pe Eliza să circule prin subteran și o îndeamnă să folosească doar transportul de suprafață. Zice că nu e bine să deranjezi energiile pământului și că metroul nu este o invenție bună. Că asta fac toți oamenii care circulă cu metroul, deranjează energiile și apoi se plâng că sunt cutremure sau că se simt rău", a fost declaraţia acestei persoane. 


    Eliza Iliescu nu a reuşit să obţină notele dorite la Evaluarea Naţională Foto:Arhivă personală
Eliza Iliescu nu a reuşit să obţină notele dorite la Evaluarea Naţională Foto:Arhivă personală

Eliza a absolvit Şcoala Gimanzială nr.164 din Bucureşti cu o medie modestă la Evaluarea Naţională. La Limba Română, Eliza Iliescu a obținut nota 8,50, iar la matematică doar 4,55, astfel că, media cu care a finalizat Evaluarea Națională a fost 6,52. Eliza nu a fost mulțumită de notele obținute, așa că a insistat să depună contestație. În urma contestaţiei, media a scăzut şi mai mult, spre dezamăgirea Elizei şi a mamei acesteia. 

În ciuda faptului că Adriana Iliescu a susținut-o în săptămânile dinaintea evaluării, Eliza a cedat presiunii și nu s-a putut concentra suficient. Adriana a oferit o declarație pentru Wowbiz în care a povestit cum a sprijinit-o pe fiica sa în primul ei examen serios din viață. 

“Nu i-am mai preparat eu acasa nicio prajitura de casa. M-am dus la o cofetarie selecta, cu laborator si unde stiu ca nu se folosesc conservanti si am cumparat toate dulciurile posibile. I-am luat cate o prajitura din fiecare fel ca sa le guste pe toate! Va dati seama, normal ca s-a bucurat de aceasta surpriza! A mancat cate un pic din fiecare, pentru ca erau multe si era curioasa sa vada ce gust au. Asta a fost surpriza pe care i-am pregatit-o ca sa se simta rasfatata. Este o perioada grea si chiar daca Eliza spune ca nu are emotii la examene, eu sunt mai atenta cu ea in perioada asta, ii ofer suportul si am mare grija de ea”, a declarat Adriana Iliescu.


    Eliza este activă pe reţelele de socializare Foto:Arhivă personală
Eliza este activă pe reţelele de socializare Foto:Arhivă personală

Adriana Iliescu îi impune reguli stricte

Interdicţia de a merge cu emtroul nu este singura pe care Adriana o impune fiicei sale. Eliza nu va avea permisiunea de a ieşi în glub, iar mama acesteia este hotărâtă so ă supravegheze îndeaproape. "Nu îmi voi lăsa fiica în club, nu are ce să caute, nu e de nasul ei. Acolo îţi poate pune cineva ceva în băutură, este un loc al pierzaniei, al dezmăţului. Eliza va merge la vals, la dansuri de societate", declaraa Adriana Iliescu cu ceva timp în urmă. 

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net