Motivul incredibil pentru care Sofia Vicoveanca nu a fost mireasă niciodată: "Eu nu am fost frumoasă"

image
Sofia Vicoveancafotografii: arhivă personală

Celebra cântăreață de muzică populară a povestit, la vârsta de 80 ani, ca ea nu a fost dusă la altar de către soțul ei. Motivul este unul incredibil!

Sofia Vicoveanca (80 ani) nu a fost mireasă niciodată și nici nu a vrut să-și refacă viața după moartea soțului ei. Interpreta a mai povestit că a fost virgină în ziua nunții! S-a căsătorit la 27 de ani, nu la 16, cum ar fi dorit mama sa, ea alegându-și bărbatul, după ce a fost curtată intens. Totuși, aceasta spune că nu s-a considerat frumoasă. 

„Eu nu am fost frumoasă și nu m-am bizuit pe ce am văzut în oglindă. Mie mi-a făcut bine că am fost mai dură cu mine. Nu am fost niciodată mireasă. Nu-mi pare rău că n-am fost mireasă, pentru că în lumea satului se întreabă dacă a fost mireasa frumoasă și mie mi-a fost frică de asta. Nu mi-a spus nimeni, ci doar așa mi-am zis eu. A fost mai bine așa”, a declarat Sofia Vicoveanca la Pro TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță. rtista a fost căsătorită cu Victor Micu, care, din păcate, s-a stins din viață în anul 2003.

image
Victor Micu, soțul Sofiei Vicoveanca, s-a stins în 2003. Era ziarist de profesie

Cum se menține în formă la 80 de ani

Artista a făcut vaccinul anticovid încă de la începutul anului și se menține în formă la cei 80 de ani ai săi. Nu a fumat niciodată și nu a băut cafea, rar câte un păhărel de țuică. „Rețeta la 80 de ani: foarte multă muncă. N-am medic de familie, pentru că sunt sănătoasă. Am medici, dar nu de familie. Am leacuri băbești pentru glas. M-am vaccinat, să știi! Una e când ești pe scenă și alta când ești la evenimente, așa m-am sfătuit cu unul din impresari. Nu beau cafea niciodată, pentru că am tensiunea oscilantă. Am încercat odată să fumez și am crezut că mor și asta pentru că m-a supărat ceva. Dansatoarele mai pipau și am zis să încerc și eu. Nu le am nici cu băutura. Dacă ne întâlnim undeva cu mulți, maximum un păhărel de țuică. În Bucovina sunt multe băuturi, a dezvăluit Sofia Vicoveanca în emisiunea „La Măruță”. 

Citește și:

Cea mai mare dramă a Sofiei Vicoveanca: «Am plecat cu mama în coloana de refugiați»

Sofia Vicoveanca e şi scriitoare şi actriţă. Iată în ce filme a jucat solista

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
archie battersbee jpg
nikita de romania jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg