Motivul neștiut: de ce s-au despărţit Adela Popescu şi Dan Bordeianu

Ultima actualizare:

    Adela Popescu și Dan Bordeianu, pe vremea când formau un cuplu
Adela Popescu și Dan Bordeianu, pe vremea când formau un cuplu

Povestea de dragoste dintre Adela Popescu (29 de ani) şi Dan Bordeianu (40 de ani), născută pe platourile de filmare ale telenovelei “Numai iubirea”, a prins bine pentru audienţa telenovelei difuzată între anii 2004 şi 2005. Scenaristul Eugen Patriche povesteşte, în cartea sa “Două vieți – Amintiri despre televiziune”, amănunte despre frumosul cuplu şi care au fost motivele care au dus la despărţirea lor.

După cum Click.ro a povestit deja, povestea de dragoste dinte Adela Popescu şi Dan Bordeianu, începută în 2004, pe platourile de filmare ale primei telenovele româneşti “Numai iubirea”, s-a transformat într-o logodnă filmată. Noul cuplu, prin dragostea lor, a salvat serialul de la un mare insucces.

Adela Popescu era o tânără la început de carieră. Dan Bordeianu, pe de altă parte, era un “veteran”, căci jucase în zeci de piese şi avea  experienţa unui matinal transmis la Pro TV. În timpul filmărilor, între cei doi actori s-a născut o prietenie frumoasă care s-a transformat în iubire. “După mai multe eşecuri, cu Adela a fost un noroc [pentru telenovelă] că Bordeianu a fost prima ei dragoste… Relația lor a făcut bine serialului “Numai iubirea” dar si următoarei telenovele, “Lacrimi de iubire”. A adus un plus de autenticitate.

Iar Adela a dovedit, mai târziu, că nu e persoana multor relații amoroase. Cât despre talentul ei native, sper că s-au lămurit toți detractorii. Ei au jucat şi în „Iubire ca în filme”, serial pornit de la un format sud-american și, culmea, cuplul s-a separat în viața reală chiar în timpul filmărilor! Dar să revin... Acum aș putea spune că, la „Numai iubirea”, faptul că Oana Zăvoranu avea interdicție de la Pepe pentru contacte fizice iar Corina Dănilă era excesiv de pudică a fost un noroc. Inclusiv pentru Adela și Dan care și-au desfășurat în deplină naturalețe idila”, a mai spus scenaristul, care însă avea şi un ghimpe pentru tânărul actor. „Un caz aparte a fost Bordeianu, actor tânar și valoros, adesea nemulțumit de scenarii dar prefera să critice și să schimbe pe la spate, fără să încerce o discuție cu cărțile pe masă”, a mai spus scenaristul, care însă îi recunoaşte meritele acestuia. 

Un motiv de despărţie 

După trei telenovele în care au jucat împreună, Adela Popescu şi Dan Bordeianu au ajuns să se despartă. Motivul despăririi celor doi, despre care nu s-a scris niciodată în presă, a fost faptul că Dan şi-ar fi înşelat iubita chiar pe platourile de filmare. Se zvoneşte că, din cauza timpului petrecut prea mult pe platouri, Dan a clacat şi a călcat strâmb cu una dintre colegele de filmare.

După a treia telenovelă în care jucat împreună, Adela și Dan s-au plictisit. „Recunosc, după succesele cu „Numai iubirea” și „Lacrimi de iubire” orgoliul meu creștea. Mi-am permis să mă aliez vocilor care spuneau că, pentru a fi protejați, Adela și Dan nu trebuiau să mai joace împreună în următoarea producție. Așa că am preferat să vin cu alt proiect – „Daria, iubirea mea”, în timp ce, în” Iubire ca în filme”, cei doi au rămas protagoniști. Cu toate că, ironia sorții, relația lor s-a frânt brusc”, a încheiat scenaristul, care însă nu a menționat în carte şi motivul pentru care cei doi s-au despărţit.

image
image
image
image
image
image
AdelaPopescu ElenaCarstea jpg
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png