Motivul pentru care Adela Popescu nu ține diete. „Am urmat sfatul lui Cove!”

Ultima actualizare:

    Adela și Cove prezintă emisiunea „Vorbește lumea” de la PRO TV
Adela și Cove prezintă emisiunea „Vorbește lumea” de la PRO TV

Aproape jumătate dintre români au ținut dietă măcar o dată în viață, pentru a da jos kilogramele în plus. Și Adela Popescu a avut câteva tentative, de-a lungul timpului, chiar dacă (să fim serioși) nu prea a avut nevoie. A renunțat la ele. „Nu mi se potrivesc”, explică ea, care recunoaște că a urmat sfatul colegului ei de la „Vorbește lumea”, Cove.

Adela Popescu a avut luna trecută probleme cu stomacul

În urmă cu mai bine de două săptămâni, Adela Popescu și-a speriat prietenii după ce a ajuns de urgență la spital. Ce s-a întâmplat? „simțeam o durere în partea dreaptă. Deși era suportabilă, într-o noapte am ajuns la urgență și au găsit o inflamație. Eu nu mai am apendice, așa că au descoperit că era o bacterie în tractul digestiv pe care am luat-o de la o carne nepreparată termic suficient. Am avut noroc că medicii mi-au dat tratamentul corect și în 3 zile mi-am revenit și am putut pleca acasă. Acum mă simt foarte bine”, a declarat pentru Click! prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea” de la PRO TV. După acest incident, pentru refacere, a trebuit să urmeze o dietă strictă. Fructele le putea consuma doar fierte, iar legumele musai la abur. Nimic crud. „A fost ca la o indigestie puternică. Acum mi-am revenit la dieta obișnuită”, spune ea.

Adela: „Dacă țin diete, mă întristez”

E o pofticioasă și, în plus, de ce s-ar abține, când nu are nevoie?!
E o pofticioasă și, în plus, de ce s-ar abține, când nu are nevoie?!

Ce înseamnă la Adela Popescu „dietă obișnuită”? Mănâncă orice, cu poftă, și nu lasă nimic în farfurie. Dintotdeauna a fost slăbuţă şi, paradoxal, o mâncăcioasă. Îşi aminteşte că în copilărie, pe când alţi copii strâmbau din nas la mâncare, ea nu le dădea bătăi de cap părinţilor, la acest capitol. „Eram atât de mâncăcioasă, că niciodată nu lăsam nimic în farfurie. Am copilărit la ţară şi alimentele erau curate, naturale. Plantele erau îngrijite de părinţii mei, brânza şi ouăle din sat etc. Aşa că nu aveam nevoie de alte reguli şi restricţii alimentare”, povesteşte actriţa. Nici acum nu-și face probleme legate de siluetă. E o norocoasă căci are arderi puternice, dar și ea este o fire activă. „Am mai încercat să țin diete de-a lungul anilor, dar nu mi se potrivesc. Eu merg pe sfatul primit de la Cove – care a zis că atunci când țin diete, mă întristez! Iar atuul meu cel mai mare este voioșia, așa că nu aș vrea să-l pierd”, râde Adela. „Eh, se alintă ea! Nu este cazul să țină diete, arată foarte bine”, completează Cove.

Secretul „chimiei” dintre Adela și Cove

Adela și Cove
Adela și Cove

De altfel, Adela și Cove se completează în multe aspecte, între ei fiind o chimie incredibilă. „Noi nu ne cunoșteam înainte de emisiune, dar am avut o chimie foarte bună cu Cove încă din prima zi în care am lucrat împreună. Pe parcurs, ne-am apropiat și mai mult. Petrecem timp și în afara emisiunii, am fost și în vacanță împreună, am ieșit și în oraș cu familiile, copiii noștri sunt prieteni. O parte din lejeritatea pe care o avem noi la emisiune se datorează și partenerilor noștri de viață. Ei se înțeleg foarte bine și atunci și noi putem fi relaxați și putem glumi, fără probleme”, explică Adela. Și Cove are numai cuvinte frumoase despre colega lui: „Îmi place că este genul de persoană care atunci când își pune ceva în minte, nu se lasă până nu duce la capăt. Îmi place modul în care reușește să treacă peste orice probleme pe care le-a avut. Și, evident, îmi place că putem fi extrem de naturali unul cu celălalt, ceea ce cred că se vede și de acasă”. Luni dimineața, pe 13 iulie, „Vorbește lumea” este la ceas aniversar. Se împlinesc 5 ani de emisie, iar Adela și Cove pregătesc o ediție specială, cu multe surprize. 

De unde vine expresia „bunii mei”

La 10.30, când intră pe post, Cove este o „explozie” de energie. „Bine v-am găsit, bunii mei!”, le spune el telespectatorilor. De unde vine această formulă de alint? „Este o expresie pe care o folosea, cu mult timp în urmă, regretatul actor Mircea Albulescu, pe care am avut ocazia să-l cunosc în Facultatea de Teatru, era profesor în institut. Mi-a plăcut expresia aceasta și am început să o folosesc cumva în glumă, apoi a devenit un obicei”, explică el. Legat de sursa energiei lui debordante, spune că se datorează faptului că iubește ce face. „Pur și simplu mie mi plac oamenii, îmi place ceea ce fac. Așa că atunci când mă trezesc dimineața, chiar dacă nu m-am odihnit suficient sau am o mică problemă, las totul deoparte și când ajung la emisiune sau la teatru, las bagajul de probleme la o parte și mă bucur de ceea ce-mi oferă oamenii. Când cineva îmi zâmbește, zâmbesc înapoi...și lucrurile merg în cascadă. Îmi găsesc fericirea în jurul meu, mă bucur să le aduc oamenilor o stare de bună dispoziție, sunt fericit când sunt alături de copii și avem timp pentru noi, mă bucur când stau la povești cu ai mei colegi din emisiune sau de la teatru”, mărturisește Cove.

Așteaptă cu nerăbdare vacanța

Între timp, amândoi visează cu drag la vacanța de vară. Adela și Radu Vâlcan și-au luat bilete pentru Grecia, în august, cu avionul. Vor merge cu cei doi copii ai lor, dar ar vrea să „fugă” și într-o scurtă vacanță în doi, iar pe cei mici să-i lase la bunici. Cove cu soția și copiii vor pleca tot în Grecia. „am planurile făcute chiar de anul trecute pentru această plecare. Am găsit o căsuță pe plajă, izolată, așa că acolo nu vom intra în contact mulți oameni. Sper doar să putem ajunge acolo”, spune Cove.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net