Motivul pentru care Adelina Pestriţu a vorbit în româneşte pe covorul roşu la gala din America

Ultima actualizare:
Adelina Pestriţu, pe covorul roşu la gala de la Los Angeles
Adelina Pestriţu, pe covorul roşu la gala de la Los Angeles

Adelina Pestriţu încă trăieşte sub mirajul galei E! People’s Choice Awards 2019 la care a fost premiată pentru cel mai bun influencer din România. Cu o apariţie demnă de Oscar, bruneta a păşit încrezătoare pe covorul roşu, zâmbind emoţionată în faţa aparatelor de fotografiat. După ce a intrat în posesia trofeului, Adelina a rostit aşa cum este obiceiul, câteva cuvinte de mulţumire, şi surprinzător pentru public şi fanii ei a fost că a vorbit în româneşte, deşi întrebările i-au fost puse în engleză.

Adelina Pestriţu a plâns de emoţii şi fericire după gala E! People’s Choice Awards 2019 care a avut loc dumimică noapte la Los Angeles. Copleşită de avalanşa de mesaje pe care le-a primit după apariţia răvăşitoare de pe covorul roşu, bruneta le-a mulţumit în lacrimi fanilor săi. Comunitatea online a vedetei numără 1,2 milioane de următori pe contul de Instagram şi 140.000 de abonaţi pe contul ei de Youtube. Întrebată de mulţi dintre cei care o admiră de ce a vorbit în roâneşte pe covorul roşu şi nu a răspuns întrebărilor în engleză, Adelina a fost cât se pioate de sinceră şi nu a ascuns faptul că nu stăpâneşte foarte bine limba.   


    Adelina Pestriţu, pe covorul roşu la gala de la Los AngelesFoto: arhivă personală
Adelina Pestriţu, pe covorul roşu la gala de la Los AngelesFoto: arhivă personală

"Foarte muţi m-aţi întrebat de ce am vorbit în româneşte şi nu în engleză. Mi-am dorit foarte mult ca acest interviu să fie în limba mea maternă. Am vreau să ştie şi cei de pe covorul roşu ce limbă frumoasă avem. Totodată, a fost şi o oportunitate ca România să câştige câteva bile albe. Sincer, având în vedere că am avut şi foarte multe emoţii, cu siguranţă că stâlceam engleza. Am preferat ca voi cei care mă urmăriţi să înţelegeţi ce vreau să transmit. Nu vreau să pretind că sunt vreo expertă a limbii engleze. Fac meditaţii şi mă străduiesc să vorbesc destul de corect", a explicat Adelina Pestriţu.

La eveniment, Adelina Pestriţu a purtat o rochie confecţionată manual

Pentru evenimentul E! People’s Choice Awards, românca a purtat o rochie MMarquise, creată special pentru ea, la care au lucrat 16 oameni timp de 6 zile. Dar asta nu e tot. Rochia a necesitat 300 de ore de muncă, a fost confecţionată manual în proporţie de 80 la sută, iar ca materiale s-au folosit tafta şi tulle. 2000 de cristale au fost aplicate pe piesa vestimentară, 200 de franjuri, de asemenea, lucraţi manual, dar și 100 de pene. Și cum această bijuterie vestimentară nu putea fi transportată decât în condiții speciale, pentru a nu fi distrusă, Adelina a trecut prin emoții uriașe pe ruta București-Londra-Los Angeles. 

"Ceea ce a reprezentat un stres major a fost transportarea rochiei în America. Este atât de grea și are detalii prețioase care nu permit împachetarea ei, iar în avion, pe umeraș, nu ne era permis să o introducem. Astfel am luat o geantă mare special pentru ea și, aproape în lacrimi, am împachetat-o ușor și am tras fermoarul cu sudoarea frunții. Nici nu mai are sens să vă povestesc despre acele pe care am stat în avion până la destinație, la gândul că s-ar putea pierde tocmai geanta cu rochia mea pentru eveniment. Imaginați-vă ce s-ar fi putut intampla. Uraganul Katrina era pistol cu apă pe lângă mine", a povestit Adelina pe blogul ei, edamagazine.ro.  

Citeşte şi: 

Primele poze cu Adelina Pestriţu în rochie de mireasă. Toate ţinutele de la nuntă au fost de covorul roşu

Ce va face Adelina Pestriţu cu cele două rochii de mireasă pe care le-a îmbrăcat la nuntă

image
image
image
image
image
image
lady diana camilla combo jpg
lady diana jpg
Banner sarah prodan
banner oana lis png
banner denisa nechifor png
selena jpg