Motivul pentru care Alex Abagiu și Radu de la Asia Express au atras antipatia echipelor și a fanilor emisiunii

Ultima actualizare:

    Alex Abagiu și Radu, luați în vizor de celelalte echipe
Alex Abagiu și Radu, luați în vizor de celelalte echipe

Alex Abagiu și Radu Vlăduț și-au atras multă antipatie de la echipele concurente la Asia Express, din cauza atitudinii lor ofensive și arogante, așa cum au declarat mai multe echipe. Deși despre Alex Abagiu colegii din competiție au vorbit frumos, nu au înțeles însă cum de poate forma o echipă cu Radu, cu care ei consideră că nu are nimic în comun.

Au existat mai multe momente când majoritatea echipelor și-au spus cuvântul despre Alex Abagiu și Radu Vlăduț, echipa care și-a atras cea mai mare cantitate de antipatie din partea colegilor de la emisiune. Speak, Ștefania, Alex Velea, Mario Fresh, ADDA și Cătălin și-au spus nemulțumirile pe care le au cu privire la echipa formată din Alex Abagiu și Radu.

Însă criticile și reproșurile i-au fost administrate, în special, lui Radu, coechipierul lui Alex. Ajunși în cursa pentru ultima șansă, Radu și Alex Abagiu s-au întrecut în probe cu echipele formate din ADDA și soțul ei, dar și cu frații Ristei. 

Conflictul dintre echipa Alex Velea – Mario Fresh și echipa formată din Alex Abagiu și Radu Vlăduț s-a văzut cel mai bine în momentul în care primii dintre ei au câștigat amuleta.

„Aș fi surprins dacă Alex ne-ar da nouă o sarcină care durează puțin sau una care să fie foarte ușoară”, a spus Radu Vlăduț. 

Radu Vlăduț și Alex Velea au avut primul conflict chiar din primele ediții difuzate, atunci când echipa lui Abagiu cu prietenul lui cel mai bun i-a pus pe Alex Velea și Mario să ajungă într-un anumit loc cu ajutorul unei bărci pe care au fost ei nevoiți să o vâslească. 

Dar iată că, antipatia echipei Radu - Alex a atins cote înalte, cei doi ajungând să fie evitați și de echipele Speak - Ștefania și ADDA - Cătălin, care și-au spus clar punctul de vedere asupra celor doi băieți. 

În ultima ediție difuzată, concurenții au fost nevoiți să facă nominalizări pentru cursa ultima șansă, iar Alex Velea și Mario au votat echipa Abagiu - Radu, lucru care i-a enervat cumplit pe cei din urmă. 

„Nu ni s-a părut deloc greu că trebuie să desemnăm fiecare concurent. Știm exact ce gândim și ce simțim. Am ținut cont atât de clasamentul de astăzi și de oamenii care au jucat acest joc destul de greu cu noi, și apoi, în funcție de gradul de prietenie”, a declarat Alex Velea.

Totodată, Velea și Mario au trebuit să dea pedepse celorlalte echipe.  Așa că, Speak și Ștefania au fost cei mai favorizați, primind o sarcină de 5 minute, să planteze niște pomi. Frații Ristei și echipa Sorin Bontea cu Răzvan Fodor au avut sarcini de câte 7 minute, Adda și Cătălin – de 8 minute, Carmen Grebenișan și Alina Ceușan – 10 minute, iar Lia Bugnar și Maria Buză au avut o sarcină de 12 minute. Alex Abagiu și Radu Vlăduț au primit sarcina care necesita cel mai mult timp, și anume 20 de minute. „Și dacă am fi putut să le dăm 25 de minute, le-am fi dat 25 de minute. De distracție', a spus Alex Velea.

Radu, replici aicde pentru Alex Velea

„Pentru mine Alex Velea rămâne omul a cărui muzică am ascultat-o foarte mult în adolescență, dar și unul dintre cei mai proști strategi pe care i-am cunoscut la viața mea. Pentru că nu înteleg strategia ca să zic așa”, a fost reacția lui Radu Vlăduț, care a fost imediat corectat de Alex Abagiu: „Cred că greșești când rostești cuvântul strategie în ceea ce îl privește”.

Radu a fost răutăcios, potrivit declarațiilor făcute de restul echipelor, cu mai multe echipe, printre care ADDA și Velea, dar și cu Speak a avut câteva lucruri de împărțit. 

Radu a spus despre ADDA și Cătălin că ar fi cea mai slabă echipă din competiție, însă ajunși la ultima șansă, ADDA le-a demonstrat băieților că este puternică, și deși a făcut un atac de panică și s-a temut pentru viața ei, artista a ajuns înaintea lui Alex Abagiu și a lui Radu la Gina, urmând ca cei din urmă să fie la un pas de eliminare. Din fericire pentru ei, ancora a fost verde, ceea ce a însemnat că au rămas în competiție. Dar nu se poate spune și despre altele echipe care și-au dorit ca ei să părăsească cursa. 

La un moment dat, Radu a comentat despre Alex Velea, ironizându-l pe artist, spunându-i colegului său make-up artist că Antonia îi va fi clientă. „Lasă dragă, că vine Antonia la tine la make up”, a completat Radu Vlăduț.

Radu și Alex Abagiu, din spusele fanilor și ale colegilor de emisiune, sunt cea mai antipatică echipă, iar acest lucru se datorează și faptului că nu concurează corect sau sunt foarte răutăcioși. Astfel că, aflați la cursa pentru ultima șansă, pentru Abagiu și Radu nu a fost atât de important să se concentreze asupra echipei lor, pentru a termina cât mai repede proba, a fost mai important să piardă timp și să-i inducă în eroare pe ADDA și Cătălin, arătându-le un loc greșit unde trebuia să se desfășoare proba. Însă din păcate pentru echipa aceasta, ADDA și Cătălin au terminat eroic, înaintea lor, salvându-se de la eliminare. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
 Betty Salam și Cătălin la Asia Express  Antena 1
banner Ozana Barabancea png
Raluca badulescu jpg
banner ana bodea 2 png
saveta bogdan  jpg
film jpg
scena teatru jpg
8 elena carstea 2018 3 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net