Motivul pentru care Cosmin Cernat s-a stabilit Canada! De ce a ales să locuiască cu chirie

29 iunie 2018
article img
Cosmin Cernat a vorbit despre viața sa din Canada și despre competiția Exatlon Foto: Captură YouTube

Cosmin Cernat, prezentatorul concursului sportiv Exatlon, a dezvăluit câteva detalii din spatele camerelor de filmat, referitoare la parcursul emisiunii, difuzată de Kanal D. Acesta a povestit cum a privit el competiția, din postura de moderator, dar și ce a însemnat această experiență pentru cariera lui în televiziune. De asemenea, acesta a dat și câteva detalii neștiute din viața lui personală.

În cadrul unui interviu pentru revista Viva, Cosmin Cernat a povestit despre experiența trăită  în Republica Dominicană, locul unde s-a filmat competiția Exatlon, dar și cum se desfășoară viața lui personală, el trăind alături de familie în afara României. Prezentatorul TV a mărturisit că a stat un pic pe gânduri în momentul în care a primit oferta de a modera competiția, din cauza formatului acesteia. „M-am gândit un pic când am primit propunerea să prezint Exatlon. M-am uitat, am verificat ce format e. Mi-am făcut cont de Instagram tocmai pentru acest post. Am ajuns acolo și am văzut că lucrurile stau așa cum mi-au spus. Așa am zis da. Locuiam de un an și jumătate în Canada. Eram acolo, eram ok, eram bine. Vorbeam cu nevastă-mea, care a lucrat mult în Tv înainte de a fi personal trainer, și mi-a zis să vedem cum este și ce iese”, a explicat Cosmin Cernat, adăugând că Exatlonul a fost „cel mai greu format profesional” pe care l-a experimentat. 

În ceea ce privește viața lui personală, Cosmin a explicat motivul pentru care a ales Canada drept loc de stabilire și cât de mult diferă societatea de acolo, față de cea din România. Acesta locuiește cu chirie, împreună cu soția lui, Mădălina, și cu copiii, într-un apartament. „Am ales Canada pentru că sunt un ziarist bătrân. Am făcut puțină cercetare înainte să aleg. Din punctul meu de vedere sunt două destinații la ora actuală, pentru oamenii care doresc să ducă o viață liniștită și să-și crească copiii într-o direcție pozitivă. Una este Canada și a doua este Australia. (..) Copiilor le-a plăcut. Noi locuim acolo cu chirie.(..) N-avea niciun sens să-mi iau casă pentru că lucrurile sunt diferite. Oamenii judecă așa: dacă eu trăiesc trei ani de zile bine, trăiesc așa. Dacă își găsește soția sau soțul un job mișto în Vancouver, se mută în altă parte. (..) Stăm într-un apartamențel drăguț, într-o zonă foarte frumoasă. Eu în Canada am lucrat ca producător tv”, a mai adăugat prezentatorul.