Motivul pentru care Cristina Rus a renunţat la silicoane. După ce s-a măritat, solista s-a transformat complet FOTO EXCLUSIV

Ultima actualizare:
monica gabor 0 jpeg

S-a întors lumea cu fundul în sus! Până de curând, divele stăteau cu bon de ordine pe la uşile medicilor esteticieni, pentru implanturi cu silicon, de 3.000 € perechea, iar acum îi caută să le scape de “mingile” de pe piept. Cristina Rus, Monica Gabor şi Cornelia Catanga sunt doar câteva exemple.

Acum şase ani, Cristina Rus (33 de ani) devenea soţia miliardarului Dragoş Bîlteanu (35 de ani), aşa că tot trecutul ei din trupa Blondy a fost şters cu buretele. Fustele scurte au dispărut, bustierele din latex au fost înlocuite cu sacouri Chanel, iar silicoanele rotunde şi sexy s-au evaporat din sutien. Da, aţi auzit bine, ceea ce până mai ieri era un zvon a fost confirmat recent pentru Click! de un apropiat de-al solistei. “Cristina şi-a scos implanturile la puţin timp după ce a născut primul copil, prin 2010. Nu se mai regăsea cu acea imagine de bombă sexy. În plus, au insistat atât soţul, cât şi socrii ei, care se temeau că se poate îmbolnăvi. Oricum, ea nu va mai aborda niciodată acea imagine senzuală, nu mai are nevoie de ele”, ne-a spus sursa noastră.

Şi, într-adevăr, pozele sunt cea mai bună dovadă. Toate imaginile surprinse în ultimii cinci ani de fotoreporterii Click! ne arată o Cristina plată ca farfuria.

Cristina Rus şi Dragoş Bîlteanu, care are o avere estimată la 70 de milioane €, au doi copii: Dragoş junior (5 ani) şi Cristina (un an şi patru luni).

Şi ele au fost dotate, dar se simt mai bine plate!

  • Monica Gabor (27 de ani) a avut silicoane de la majorat, dar de îndată ce a părăsit România pentru un trai de lux cu Mr. Pink la Los Angeles, vedeta şi-a dat jos sânii falşi. Acum bustul Monicăi abia se mai vede prin haine.

  • Cornelia Catanga (51 de ani) şi-a pus silicoane acum doi ani, dorindu-şi să fie o mireasă dotată la nunta cu Aurel Pădureanu, dar şi le-a scos imediat după ceremonie, în iarna lui 2015. A motivat că nu mai poate ţine acordeonul pe piept.
image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net