Motivul pentru care Elena Băsescu a divorţat de Syda

Carmen Harra este expertă în numerologie jpeg
Carmen Harra este expertă în numerologie

O veste din familia prezidenţială cădea ca un trăsnet vineri seară (2 septembrie). Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu, alias Syda, au anunţat că au parafat divorţul la notar la patru ani de la nuntă. Cea care a văzut că cei doi nu au şanse prea mari să rămână împreună este Carmen Harra. Celebra prezicătoare a făcut în 2013 o analiză detaliată a cuplului Elena Băsescu – Bogdan Ionescu.

Divorţul mezinei preşedintelui de Bogdan Ionescu a fost prezis de Carmen Harra, încă de acum trei ani. Scriitoarea a vorbit atunci despre ruptura celor doi, dar şi despre naşterea celui de-al doilea copil al cuplului, micuţul Traian.

"Am făcut interpretarea numerologică folosindu-mă de datele lor de naștere. Mariajul dintre Elena și Bogdan are șanse 50%-50% în următorii patru-cinci ani și după aceea cred că fiecare o va lua pe drumul lui. Îi ține împreună doar o influență externă", a spus, atunci, Carmen Harra, conform ziarulring.ro.

Şi iată că ceea ce ea a spus s-a adeverit, iar Elena şi Bogdan au confirmat că s-au mutat deja separat. Prezicătoarea spune însă că între cei doi sunt adevărate tensiuni, iar separarea a venit din cauza lipsei de compatibilitate.

image
Carmen Harra a preyis divorţul de acum trei aniFoto: enational.ro

"Vorbeau limbi diferite. Ei nu funcţionau pe aceeaşi frecvenţă. Lipsa de compatibilitate a fost de vină. El nu a ştiut cum să ducă pe umeri povara numelui ei, bagajul karmic şi presiunea şi atunci s-a revoltat. Ea îşi va reface viaţa în următorii doi ani şi absolut că va mai avea ocazia să îmbrace rochia de mireasă. El va avea, în schimb, relaţii pasagere. Pentru ea este foarte greu divorţul, dar probabil că este mai bine aşa că vine acum când copiii sunt micuţi. Cu cât copiii sunt mai mici cu atât e mai bine. Dacă aveau 10-12 ani, era mult mai dificil", a declarat Carmen Harra, într-o intervenţie telefonică la Antena Stars.

Prezicătoarea a spus că ar fi dispusă să se întâlnească cu unul dintre protagonişti sau chiar cu amândoi pentru a le da câteva sfaturi. "Eu zic să facă pace! Să-şi continue drumul frumos. Să nu se bârfească, să nu se urască!", a mai spus ea.  

Captură de ecran din 2022 08 10 la 07 07 12 png
angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
bia khalifa jpeg
ramona badescu jpeg
olivia newton john matt lattanzi webp
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
index (1) webp
pexels engin akyurt 3356489 jpg
image
image
image
image
mara banica
angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
ramona badescu jpeg
298015884 1125655851365273 4432206088872510997 n jpg
Screenshot (159) png
olivia newton john matt lattanzi webp