Motivul pentru care Gabriela și Dani Oțil și-au întrerupt de urgență vacanța la munte


    Gabriela Prisăcariu și Dani Oțilfoto: Instagram
Gabriela Prisăcariu și Dani Oțilfoto: Instagram

Gabriela și Dani Oțil au avut parte de două nopți agitate la munte, acolo unde sperau să se bucure de răcoare. Însă bebelușul din burtica blondei le-a dat planurile peste cap.

Gabriela Prisăcariu (28 ani) și vedeta tv Dani Oțil (40 ani) au revenit din vacanța de la munte mai repede decât s-ar fi așteptat. Cei doi soți au avut o noapte albă, întrucât bebelușul din burtica Gabrielei a fost cam agitat. Astfel că ei și-au făcut bagajele și s-au întors în București după numai două zile. Gabriela, gravidă în opt luni, a povestit despre acest lucru, pe Internet. „A fost pentru prima și ultima dată când am vrut să ne scurtăm vacanța. L-am bătut pe Dani la cap că eu vreau să plecăm câteva zile din București, să mai schimb locul, de preferat la munte, pentru că este mai răcoare. M-a întrebat dacă sunt sigură, că este drumul lung, bebelușului nu-i place această poziție, el preferă doar pe canapea, întins. Am avut noroc să găsim la Râșnov o cameră liberă”, a povestit Gabriela Prisăcariu, într-un Instastory.

Gabriela: "M-am trezit la ora 4 dimineață"

Celor doi soți le-a fost teamă ca nu cumva să se întâmple ceva neprevăzut și atunci au preferat să renunțe la vacanță. ”Am ajuns acolo, locul aboslut superb. Prima noapte, copilul super agitat, mă-sa și mai agitată. Sunt între munți, dacă se întâmplă ceva. M-am trezit la ora 4 dimineața, dar am zis că trece. A doua seară, la fel, copilul și mai agitat. Iar cu trezit cu ora patru, dureri, copilul se mișca, de obicei doarme. Așa că ne-am făcut bagajele și am zis să plecăm”, a mai adăugat soția matinalului de la Antena 1.

zodia care consuma alcool jpg
catherine zeta jones png
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
Sorana Cirstea, EPA jpg
andreea marin
cub rebeca onoriu png
foto1 porcul jardelb jpg
image
image
image
image
image
image
cub mariana moculescu png
Andreea Esca  jpg
andreea marin
inna si mos craciun jpg
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg