Motivul pentru care Laurette nici nu s-a dezbrăcat să facă plajă EXCLUSIV

Ultima actualizare:

    Mulatra vorbeşte încontinuu la telefonFoto: Mihai Ionescu
Mulatra vorbeşte încontinuu la telefonFoto: Mihai Ionescu

Îşi făceau planuri de nuntă pentru anul viitor, însă magistraţii le-au dat „la loc comanda”. Soţul lui Laurette Atindehou a fost condamnat definitiv la 15 de ani de închisoare cu executare. În plus, l-au „sărăcit” de 2 milioane de lei şi i-au blocat un cont deschis pe numele mamei sale în care se aflau 160.000 de euro.

S-a bucurat la mare, dar parcă nu a fost râsul ei! Laurette (33 de ani) suferă cumplit după ce soţul ei a primit cea mai  grea lovitură. Zilele trecute, magistraţii de la Curtea de Apel Bucureşti au dat sentinţa în dosarul de evaziune fiscală, în care Ciprian Nistor a prejudiciat statul cu 3 milioane de euro. Afaceristul timişorean a fost condamnat la opt ani de închisoare pentru complicitate la evaziune fiscală, însă  magistraţii au ţinut cont şi de celelalte condamnări, iar verdictul final al acestora a fost extrem de dur. Aşadar, l-au trimis pe Nistor 15 ani după gratii, i-au confiscat peste 2 milioane de lei şi i-au blocat un cont bancar deschis pe numele mamei sale, în care se afla suma de 732.800 de lei, adică 160.000 de euro. Vestea bombă a dărâmat-o pe celebra mulatră, iar asta s-a văzut pe chipul ei.


    Laurette nu s-a dezbrăcat să facă plajă şi stă culcată  pe şezlong, păzită  cu străşnicie de fratele eiFoto: Mihai Ionescu
Laurette nu s-a dezbrăcat să facă plajă şi stă culcată pe şezlong, păzită cu străşnicie de fratele eiFoto: Mihai Ionescu

Dacă săptămâna trecută ea s-a distrat cu prietenele pe plaja din Mamaia, iată că fotoreporterii Click! au surprins-o weekendul acesta în acelaşi loc, însă fără zâmbetul larg. Îmbrăcată într-o rochiţă albă, Laurette a vorbit tot timpul la telefon şi nu a părut deloc în apele ei. La un moment dat, manechinul s-a tolănit pe patul alb, însă nu a renunţat la telefon, probabil aceasta se afla într-o discuţie aprinsă cu bărbatul care-i este soţ de vreo cinci luni. În tot acest timp, fratele ei David Blackwell a fost pe post de paznic, nu cumva să o fure cineva pe Laurette de pe plajă sau să-i facă avansuri. Acum, după sentinţa finală, Laurette mai are o speranţă. ”Nu am multe de spus. Ştiam de această decizie dinainte să apară în presă, eu şi Ciprian am discutat despre asta. Este o anomalie juridică, se va rezolva cu siguranţă în instanţă”, a declarat Laurette pentru Click! Cert este un singur lucru, planurile de nuntă s-au năruit, iar mulatra îşi va face singură vacanţele şi de acum înainte!

A dat o ţeapă imobiliară de proporţii

simeon stalpnicul png

În aprilie 2015, soţul lui Laurette a fost săltat de procurori după ce a fost bănuit de comiterea infracţiunilor de evaziune fiscală, săvârşită prin sustragerea de la plata taxelor şi impozitelor către bugetul de stat. Afaceristul îşi ispăşeşte pedeapsa la Penitenciarul Jilava, iar celor 8 ani de puşcărie li s-au adăugat şi alţii primiţi în ”dosarul Radisson”, considerat cea mai mare ţeapă imobiliară din Banat. Mai precis, în perioada februarie 2005-ianuarie 2008, soţul lui Laurette, ”creierul reţelei”,  a încasat bani de la 109 persoane cărora le-a promis locuinţe. În fapt, apartamentele nu au mai fost construite niciodată, iar banii oamenilor au fost cheltuiţi prin vacanţe de lux.

Şi iubita lui Boureanu e tristă la mare


    Laura pare abătută  şi cu gândul la  iubitul din puşcărie
Laura pare abătută şi cu gândul la iubitul din puşcărie

În loc să se bucure de vacanţă, Laura Dincă este cu gândul la iubitul ei. Lui Cristian Boureanu i-a fost prelungit arestul cu încă 30 de zile, după ce a lovit un poliţist de la Rutieră, alegându-se cu dosar penal pentru ultraj. Din iunie, iubita acestuia face potecă între casă şi arestul central al Poliţiei Capitalei, se ocupă de fiica vitregă şi stă mai mult pe la Constanţa, acolo unde se află părinţii ei. Studenta încearcă să mai uite de necazuri, socializează cu prietenele şi a ieşit la plajă, însă suferă din cauza situaţiei precare a iubitului ei.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
vedete bani colaj facebook jpg
becky hill brit awards 2024 profimedia jpg
Jamila si Laura Laurentiu FOTO Youtube
gami iubita jpg
banner Alina Radi png
Gabriela Cristea scaled e1693250543479 1024x577 jpg
constantin codrescu valeria gagealov drama jpg
cub irina columbeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net