Motivul pentru care Liviu Teodorescu a fost părăsit de iubita lui pentru alt băiat

Ultima actualizare:

    Liviu TeodorescuFoto Instagram
Liviu TeodorescuFoto Instagram

Artistul a povestit cum a fost părăsit de o iubita de a lui în liceu, chiar dacă el credea că relația lor mergea din ce în ce mai bine. El nu se aștepta la acest lucru și a suferit mult după aceea. Liviu a mărturisit că este romantic, însă nu i s-a întâmplat mereu să îi meargă bine în relație.

Dăruiește buchete de flori, este atent și face multe surprize, însă aceste lucruri nu au convins-o prea mult pe iubita lui din liceu și a ales să-l părăsească pentru un alt băiat de care îi plăcea. Toată această situație s-a întâmplat cu mulți ani în urmă, iar de atunci nu au mai ținut legătura. 

Artistul a mărturisit că urmează să se mute alături de iubita sa actuală și vede asta ca fiind un pas foarte important. Iar un motiv pentru care îi este frică să se mute cu Iulia, iubita sa, este faptul că ea nu știe să gătească. 


    Liviu Teodorescu și iubita luiFoto Instagram
Liviu Teodorescu și iubita luiFoto Instagram

“Eu sunt romantic, dar nu mereu mi-au mers lucrurile bine. Îmi place să dăruiesc buchete de flori, să pregătesc surprize și să fiu atent. Sunt romantic, cum s-ar spune. Însă, la 16 ani, fata cu care aveam o relație mi-a dat papucii pentru că îi plăcea un al băiat din liceu. Nu mai ținem legătura, nu am idee ce mai face, dar a fost o experiență marcantă.  Viața este totuși plină de surprize și la scurt timp, am cunoscut-o pe Iulia, cu care sunt împreună de șapte ani. Anul ăsta de mutăm împreună și este un pas important. Recunosc că sunt multe lucruri de care mi-e frică. De exemplu, Iulia nu știe să gătească deloc. Habarnu are și eu sunt obișnuit, adică acasă am crescut cu talentele de masterchef  ale mamei mele. S-ar putea ca asta să fie o problemă.  Nu ne căsătorim într-un an. Îmi doresc copii în viitor, dar deocamdată ne certăm dacă să ne luam un apartament cu bucătărie sau nu”, a mărturisit Liviu Teodorescu pentru Evzmonden.ro

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net