Motivul pentru care nepoata Regelui Cioabă a renunţat la silicoane

Ultima actualizare:

    Ana Radu le îmbracă pe vedetele de la noi  foto: captură video Antena 1
Ana Radu le îmbracă pe vedetele de la noi foto: captură video Antena 1

Îi place să fie în pas cu moda, prin natura meseriei pe care o are, dar din punct de vedere estetic, designerulă Ana Radu nu mai face parte din rândul femeilor care se laudă cu un decolteu ajustat în cabinetul medicului estetician. Nepoata Regeului Cioabă a renunţat de curând la implanturile de silicon pentru care a optat cu mai bine de 10 ani în urmă, fără să aibă un motiv medical. Tânăra s-a măritat anul trecut şi este mămica unei fetiţe în vârstă de doi ani.

În timp ce multe dintre vedetele de la noi nu ştiu ce să-şi mai facă în cabinetul medicului estetician, sunt şi femei care nu petrec prea mult timp pe la plasticieni. Este şi cazul Anei Radu, care recent a anunţat că şi-a scos implanturile cu silicon pe care le avea în sâni, pentru că nu se mai simţea confortabil cu ele.

[[{"fid":"1593069","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"ana radu si fiica ei","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Ana Radu, alături de fiica ei Eva Alexandra ","field_subtitle[und][0][value]":"Foto: arhivă personală"},"type":"media","attributes":{"alt":"ana radu si fiica ei","title":"Ana Radu, alături de fiica ei Eva Alexandra ","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

"Nu am avut niciun motiv medical, ci pur şi simplu am vrut să le scot pentru că nu mă mai simţeam bine cu ele. A fost o modă acum 10-12 ani să-ţi pui şi mi-am pus şi eu, dar le sfătuisc pe tinerele fete să nu o facă pentru că la un moment dat vor constata că sunt o corvoadă. Eu mi-am revenit după naştere, mai am aproximativ cinci kilograme de dat jos pentru a ajunge la silueta pe care o aveam, dar nu acesta a fost cauza, ci pur estetică", a povestit Ana Radu la o emisiune tv de la Antena 1. 

Nepoata Regelui Cioabă s-a luptat cu tradiţiile   

Designerul Ana Radu a scăpat de patru logodne aranjate de familie pentru a-şi urma visul. Tânăra a vrut să devină un creator de modă şi a făcut totul pentru pasiunea sa. Anul trecut creatoarea de modă s-a căsătorit de bună voie cu Alex Gavriluţ, bărbatul căruia i-a dăruit o fetiţă superbă. Eva Alexandra a împlinit recent doi ani. 

Citeşte şi:

Ana, nepoata regelui Cioabă, şi-a botezat fetiţa

Cum arată nepoata Regelui Cioabă însărcinată în aproape opt luni

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net