Motivul pentru care Oana Zăvoranu se întoarce în televiziune după opt ani

simeon stalpnicul png
Oana ne-a arătat, în detaliu, noua ei dantură, complet schimbată

Excentrica Oana Zăvoranu va deveni, din primăvară, vedetă PRO TV cu acte, aşa că show-ul de dans în care va concura se anunţă de pe acum foarte efervescent. Revenirea în televiziune e o provocare şi pentru portofelul Oanei, însă are balta peşte. Numai pentru un zâmbet nou, de Hollywood, Zăvo a cheltuit 37.000 €.

Se întoarce în trustul care i-a adus notorietatea, odată cu debutul ei în telenovela “Numai iubirea” (Acasă TV), în 2004. Din primăvară, Oana Zăvoranu (43 de ani) va dansa în ring, la PRO TV, alături de un coregraf profesionist, în show-ul realizat după formatul internaţional “Dancing with the stars”. În ultimii ani, Oana a fost prezentă mereu pe mi­cul ecran, însă în emisiuni mondene, în calitate de invitat care îşi punea viaţa pe tapet.

simeon stalpnicul png
Vedeta s-a dus şi la solar, pentru a-şi bronza silicoanele

Acum e cu totul altă poveste, aşa că şi standardele ei sunt mai ridicate. În­drăgostită de propria-i persoană, Zăvo nu se putea prezenta oricum în faţa telespectatorilor şi şi-a făcut câteva îmbunătăţiri. Noua ei dantură, dar şi detaliile oferite, i-au uluit pe cei care o urmăresc constant pe reţelele sociale. “Acestea sunt noile mele implanturi, pentru că nu recomand faţetele. Au costat 37.000 € (sus şi jos), sunt ultima descoperire în materie de implantologie din SUA şi sunt din zirconiu. Lucrarea a durat un an. Dragii mei, investiţi în voi, nu contează cât de mult. Mi-am făcut dinţii la clinica mea dentară din Cotroceni, în care am investit o grămadă în aparatură de ultimă generaţie”, susţine Zăvo.

simeon stalpnicul png
Adidaşi cu 50.000 de cristale Swarovski – 12.000 euro

Dar asta nu e tot. În ultima vreme, Zăvo a făcut ture la solar, pentru şedinţe de bronzare, şi-a împrospătat colecţia de bijuterii scumpe, dar şi colecţia de adidaşi personalizaţi. Vedeta e clienta unei firme care decorează orice obiect cu cristale Swarovski, aşa că toată casa ei, dar şi accesoriile, sunt pline de briliante. O singură pereche de adidaşi conţine între 40.000 şi 70.000 de pietre, iar preţul este la fel de extravagant. “Am adidaşi cu pietre pe care am dat 17.000 €. Sunt făcuţi special pentru mine”, declara Oana la Kanal D, arătând spre încălţările argintii.

Şi să nu credeţi că bruneta s-a limitat la o singură pereche. În acest ritm, averea de milioane de euro, moştenită de la mama ei, Marioara Zăvoranu, se poate epuiza rapid. Dar vedeta are acum alte griji.

simeon stalpnicul png
Adidaşi cu 70.000 de cristale Swarovski – 17.000 de euro

“Showbiz-ul e a doua mea natură, îmi place să fiu admirată şi privită altfel decât toată lumea. Am făcut o pauză, dar asta nu a făcut decât să fiu aşteptată, să le fie oamenilor dor de mine. Din când în când am nevoie de timp doar pentru mine. Revenirea în televiziune e o oportunitate de a demonstra că pot lua dansul în serios, nu numai la nivel de hobby. O să câştig sigur! Nu merg niciodată la un concurs sau la o luptă doar pentru a fi prezentă, ci doar pentru a câştiga, pentru că asta e mentalitatea unui învingă­tor”, a declarat Zăvo.

Şi ei vor dansa la PRO TV

În ringul de la PRO TV vor intra concurenţi atipici, care nu au nimic în comun şi care nu par, la prima vedere, foarte prieteni cu dansul.

simeon stalpnicul png
Dana Budeanu

simeon stalpnicul png
Sandu Lungu

Celebrul chef Joseph Hadad, actorul Marius Manole, designerul Dana Budeanu şi luptătorul Sandu Lungu sunt cei anunţaţi, momentan, de PRO TV.

simeon stalpnicul png
Joseph Hadad

simeon stalpnicul png
Marius Manole
Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
woman 4214744 1920 jpg
prodan (2) jpg
visarion alexa
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Handbal feminin România - Macedonia de Nord Cristina Neagu FOTO Mediafax / Eduard Vinatoru
adrian sarbu mediafax jpeg
image
image
image
image
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj
5 diana dumitrescu prezinta mireasa 4 jpg jpeg