Motivul pentru care Ramona Gabor a fugit din Dubai! Sora Monicăi a venit în România și a mers de urgență la Poliție

Ramona a aşteptat preţ de o jumătate de oră  la sediul din Pipera
Ramona a aşteptat preţ de o jumătate de oră la sediul din Pipera

Ramona Gabor a renunţat să mai locuiască în România din 2012, când câştigurile ca fotomodel erau tot mai mici. S-a mutat în luxosul Dubai, unde duce o viaţă princiară. Iată însă că, mai trece şi prin ţară, ca să-şi schimbe actele şi să-şi viziteze rudele.

Ramona Gabor (27 ani) se află în ţară de săptămâna trecută. Stabilită în Dubai, şatena a revenit pe plaiurile mioritice, întrucât avea nevoie de acte noi. Ieri, aceasta a fost surprinsă de fotoreporterii Click! în timp aştepta plină de nervi la serviciul de eliberări paşapoarte din Pipera, întrucât actele vechi i-au expirat.

Ea a cerut mai multe lămuriri la biroul de informaţii
Ea a cerut mai multe lămuriri la biroul de informaţii

Ramona a stat la rând ca orice muritor de rând, pentru a-şi ridica noul paşaport, care îi permite să circule liber prin întreaga lume.

Când se întâlnesc, surorile Gabor sparg mii de euro la cumpărături
Când se întâlnesc, surorile Gabor sparg mii de euro la cumpărături

Semn că are câştiguri mari în Dubai, sora Monicăi Gabor o ţine numai într-o vacanţă. Şi-a petrecut vara în staţiuni de lux din Miami sau Cancun, iar de Ramadan, în iunie, a preferat să plece în Mexic. Apoi, s-a plimbat şi prin Spania, Grecia sau Turcia. Peste tot a făcut furori cu silueta ei şi a stârnit imaginaţia bărbaţilor cu minusculele costume de baie, pe plajele unde se relaxează milionarii. 

Ea a profitat de revenirea în România, pentru a-şi revedea prietenii, alături de care iese în fiecare seară pe la terasele din nordul Capitalei. Ramona a mai bifat o vacanţă în ţara natală şi în luna iulie, când s-a dus glonţ la Bacău, pentru a-şi îmbrăţişa sora cea mare, pe Alina, şi pe nepoţi. Dar, şi celebra ei soră, Monica Gabor, duce o viaţă de huzur, în America, alături un milionar celebru, poreclit Mr. Pink.

Ramona s-a despărţit  de iordanianul Ahmad Daham, după doi ani de relaţie, iar de atunci preferă discreţia pe plan amoros. Ahmad părea  foarte hotărât să o ia de nevastă pe mezina familiei Gabor, cu atât mai mult cu cât, în decembrie 2013, el venise în România, pentru a-l întâlni pe Emil Gabor, pe care deja îl considera tata-socru.

Ramona şi Monica se văd doar în vacanţă

Pe podiumurile din Dubai, ea prezintă ţinute decente
Pe podiumurile din Dubai, ea prezintă ţinute decente

Ramona şi  Monica Gabor se întâlnesc rar, căci prima a ales Dubaiul, iar cealaltă s-a stabilit în California, unde locuieşte într-un complex de lux, alături de iubitul ei chinez, Mr. Pink. Vorbesc zilnic la telefon, iar de două-trei ori pe an se văd şi la mijlocul drumului, sau în America, pentru a mai trage câte o bârfă. Ramona s-a ocupat săptămâna trecută şi de parastasul de trei ani pentru mama sa, Veronica Bulai. Femeii i-a căzut în cap un bolovan, chiar lângă Peştera Polovragi, din  judeţul Gorj.

E vedeta prezentărilor de modă


  Pe podiumurile din Dubai, ea prezintă ţinute decente
Pe podiumurile din Dubai, ea prezintă ţinute decente

Ramona Gabor  a debutat în modeling în România, astfel că experienţa de pe podiumurile mioritice i-au prins bine şi în Dubai. Acolo, ea are contracte de imagine, iar în martie, şi-a lansat prima colecţie de haine. Doar din contractul cu un salon de înfrumuseţare şi-a îngroşat conturile cu 10.000 de euro. Ramona câştigă de zece ori mai bine decât în ţară, şeicii fiind mult mai generoşi cu modelul născut în Bacău, oferindu-i şi  câte 1.000 € pe o prezentare.

„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
incendiu colentina foto isu jpg
George Burcea in Wednesday jpg
cub șerban huidu png
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
codruta began jpg
image
image
image
image
image
image
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg