Motivul pentru care Serghei Mizil și Monica Tatoiu nu-și vorbesc de mai bine de 10 ani. De la ce a pornit totul

Serghei Mizil și Monica Tatoiu sunt într-un conflict deschis de mai bine de un deceniu, iar recent, într-un interviu, Serghei Mizil a vorbit deschis despre motivele care au dus la această rivalitate.

Serghei și Monica nu se înțeleg / foto: captura TV
Serghei și Monica nu se înțeleg / foto: captura TV

De ce nu se înțelege cu Monica Tatoiu? Totul pare să aibă legătură cu o acuzație de infidelitate.

Care este cauza conflictului dintre Serghei Mizil și Monica Tatoiu

Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Serghei Mizil a explicat în detaliu de ce relația sa cu Monica Tatoiu a fost tensionată în toți acești ani.

Totul a început cu acuzațiile pe care Monica Tatoiu i le-a adus Oanei Mizil, nepoata lui Serghei Mizil și fosta soție a lui Marian Vanghelie, insinuând că aceasta a fost implicată într-o aventură extraconjugală.

Conflictul dintre cei doi a izbucnit pentru prima dată în urmă cu 12 ani, când au avut un schimb dur de replici în cadrul emisiunii „Happy Hour” de la Pro TV.

În acea perioadă, Monica Tatoiu susținea că Oana Mizil și Marian Vanghelie au avut o relație secretă, înainte de a o face publică, și că aceasta s-a bazat pe infidelitate. Pentru a-și susține afirmațiile, Tatoiu a făcut referire la un interviu în care Oana Mizil nega orice aventură extraconjugală.

„Înainte de Crăciun, Oana Mizil a fost întrebată într-un interviu dacă are o relație extraconjugală, iar ea a răspuns privindu-și electoratul în ochi și a spus că nu. Și eu am mințit la viața mea, dar nu sunt om politic. Aici este vorba despre moralitatea politicienilor: cine fură azi un ou, mâine fură un bou,” declara Monica Tatoiu la acea vreme.

Serghei Mizil nu a rămas indiferent la acuzațiile aduse nepoatei sale și a intervenit în apărarea acesteia. Disputa dintre ei a degenerat rapid într-un schimb de replici dure, însă în cele din urmă, chiar dacă limbajul a fost unul colorat, cei doi au încheiat discuția într-o manieră relativ politicoasă.

„Pot să vorbesc și eu? Nu mă lasă să vorbesc. Lăsați-mă și pe mine să zic ceva, că vă promit că după emisiune vă invit la mine la restaurant și vă las să vorbiți 8 ore non-stop,” spunea Serghei Mizil, încercând să tempereze tensiunile din timpul emisiunii.

Serghei Mizil despre Monica Tatoiu: „Nu există domeniu în care să nu știe totul”

În cadrul interviului cu Denise Rifai, Serghei Mizil a adus din nou în discuție conflictul său cu Monica Tatoiu, afirmând că motivul principal al tensiunilor dintre ei a fost atitudinea acesteia, care dă impresia că este expertă în toate domeniile.

El a mărturisit că astăzi se amuză văzând-o la televizor, exprimându-și opinia despre diverse subiecte, de parcă ar fi o autoritate în orice domeniu.

„Am avut multe conflicte cu ea. Acela a fost doar începutul. Ce îi reproșez eu este că ea știe totul. Frate, ai tu documente, dovezi? Ea zice că știe ea. Acum, mă distrez de fiecare dată când o văd la televizor. Nu există un domeniu în care să nu aibă o părere. Dacă te uiți la orice emisiune, ea știe. Dar nu știe că într-o emisiune ține cu unul, iar în alta cu altul. Le cam încurcă.”

Mizil a mai adăugat că un episod care l-a deranjat a fost faptul că, în timpul unei emisiuni, a fost „închis într-o cameră” pentru a evita să fie în același platou cu Monica Tatoiu, ceea ce l-a iritat și mai mult. Cu toate acestea, deși au avut numeroase altercații publice, Mizil a subliniat că nu are resentimente și chiar s-ar împăca cu Tatoiu, în ciuda tuturor atacurilor din mass-media.

„Mă enerva că Măruță m-a închis într-o cameră, să nu stau cu ea în platou. După emisiune mi-am dat seama și m-am enervat. Dacă avem un dialog, nu ar trebui să stăm unul lângă altul? Cum adică să mă închizi pe mine? Am prins-o în alt platou… dar nu am nimic cu ea. M-aș împăca cu ea, deși m-a criticat în toate televiziunile. Așa e ea până la urmă,” a încheiat Serghei Mizil.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Bulandra (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
image png
Banner lăutari
Banner Cornelia Patrichi
elvis presley foto guliver getty images
virgil the barber colaj instagram jpg
marilyn monroe jpg
Banner Cove
image
actualitate.net
image
actualitate.net