Motivul pentru care toate vedetele au ratat nunta Augustei Lazarov


    Adelina Pestrițu și Andreea Bănică s-au distrat la o nuntă mondenăFoto: Arhiva personală
Adelina Pestrițu și Andreea Bănică s-au distrat la o nuntă mondenăFoto: Arhiva personală

A început sezonul nunților pentru vedetele din showbiz-ul românesc. Duminică (27 septembrie), Augusta Lazarov (40 de ani) s-a măritat cu alesul inimii ei, scriitorul Andreas Petrescu (39 de ani), dar cele mai multe vedete s-au dus la o altă nuntă mondenă, care a avut loc în afara Capitalei. Unii dintre nuntași, artiști cunoscuți, s-au urcat pe scenă și au făcut senzație.

Șerban Cazan (27 de ani), producător de succes la HaHaHa Production, a strâns toate personalitățile importante din showbiz la nunta lui.

Nume sonore din industria muzicală s-au strâns la un local de fițe din Săftica, la 30 de km de București, pentru a lua parte la cel mai important eveniment din viața lui Șerban și a Alecsandrei Cazan.  oredana, Smiley și Alex Velea nu au fost niște invitați oarecare. Aceștia s-au urcat pe scenă și au făcut show de zile mari, pentru prietenul lor. Printre nuntași s-au numărat și CRBL, Jorge, Gina Pistol, Speak, Adelina Pestrițu, Andreea Bănică și Lucian Mitrea

Cum s-au distrat vedetele la nunta lui Șerban Cazan

Cele mai râvnite femei din showbiz-ul românesc s-au „bătut” în ținute sexy.  Andreea Bănică a furat privirile tuturor într-o rochie roșie cu un decolteu generos. Loredana a optat pentru o ținută elegantă de culoare neagră. Adelina Pestrițu a ales să nu își arate deloc pielea, într-o rochie superbă, lungă cu mâneci evazate.

Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
cub vali vijelie png
gabriel mardale jpg
maxresdefault jpg
vedete jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
Razvan Danciu, Survivor  jpg
cub botez reghecampf caciuc png
image
image
image
image
image
image
cub botez reghecampf caciuc png
vedete jpg
cub Costin Craioveanu png
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
narcisa suciu si Daria jpg