Motivul pentru care Vladimir Drăghia nu voia să poarte verighetă. Cum l-a convins Alice

Ultima actualizare:

    Alice și Vladimir își petrec luna de miere în Maroc Foto: Instagram
Alice și Vladimir își petrec luna de miere în Maroc Foto: Instagram

Vladimir Drăghia, câștigătorul competiției Exatlon, a câștigat și în viață! Actorul s-a căsătorit în urmă cu doar câteva zile cu partenera lui, Alice Cavaleru, care i-a dăruit-o pe micuța Zora. Nunta a avut loc pe o plajă privată, iar evenimentul s-a desfășurat exact așa cum cei doi miri au visat. Au fost prezenți numai apropiații, iar tradițiile autohtone de nuntă nu au avut ce căuta în atmosfera lor de basm, de pe malul mării. Deși este un familist convins, Vladimir nu intenționa să poarte verigheta după nuntă, însă Alice a reușit să-l înduplece doar cu două vorbe. La propriu! Iată ce s-a întâmplat!

Vladimir Drăghia și-a dorit foarte mult să se căsătorească cu Alice, mama fetiței lui, însă nu are o părere atât de radicală în ceea ce privește mariajul în sine. Actorul a mărturisit, după nuntă, faptul că nu credea că va dori să poarte vreodată verigheta, deoarece în viziunea lui, acest „inel” nu reprezenta decât o formalitate. Totuși, proaspăta lui soție l-a făcut să-și schimbe imediat convingerile. Un mic compliment poate salva oricând situația, iar acesta a fost și cazul celor doi tineri.


    Alice și Vladimir, mândri de verighetele lorFoto: Instagram
Alice și Vladimir, mândri de verighetele lorFoto: Instagram

După ce Alice i-a spus lui Vladimir cât de bine îi stă cu verigheta pe mână, actorul a decis să o poarte și să se bucure de statutul de soț, purtând pe deget acest simbol al iubirii, care, cu siguranță, îi va ține admiratoarele la distanță. Nu a fost nevoie decât ca soția lui să-i spună că îl consideră „sexy” în această nouă ipostază, iar Vladimir Drăghia nu se va mai gândi să dea jos verigheta prea curând, probabil. „Eram sigur că nu voi purta verigheta, că e doar o formalitate pentru cununia religioasă, dar a fost suficient să îmi spună o dată că i se pare că sunt sexy cu ea pe deget, și uite-mă, câteva zile mai târziu, purtand verigheta. Cam așa funcționează bărbații”, a susținut Vladimir Drăghia, pe contul personal de Instagram.

În prezent, cei doi însurăței se relaxează în Maroc alături de micuța Zora, destinația fiind special aleasă pentru celebrarea lunii de miere. Din pozele publicate de aceștia pe rețelele de socializare reiese că sunt fericiți și se bucură din plin de timpul frumos și de peisajele oferite de meleagurile străine.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net