Motivul trist pentru care Florin Pastramă și-a anulat nunta în urmă cu 11 ani


    Florin Pastramă a vorbit despre nunta pe care trebuia să o facă în urmă cu 11 ani
Florin Pastramă a vorbit despre nunta pe care trebuia să o facă în urmă cu 11 ani

Florin Pastramă a dezvăluit care a fost motivul trist pentru care a fost nevoit să-și anuleze nunta în urma cu 11 ani. Brigitte și Florin Pastramă au fost prezenți în cadrul unei emisiuni ProTv unde au vorbit despre nunta pe care au făcut-o de curând.

Florin Pastramă și-a deschis inima și a dezvăluit că din cauza faptului că tatăl acestuia a făcut infarct în timpul unui botez care a avut loc mai demult în familia lui, a ales să anuleze nunta. 

„În urmă cu 11 ani trebuia să mă căsătoresc, dar tata a făcut infarct la un botez din familia noastră, așa că am decis să anulez nunta. Nunta mea cu Birgitte a fost ca un omagiu pentru tatăl meu”, a declarat Florin Pastramă la ProTv. 

Florin Pastramă și Brigitte s-au căsătorit pe 7 iulie

Nunta celor doi soți Pastramă a avut loc la un salon de lux din Capitală, iar de organizarea nunții s-a ocupat chiar prietena bună a Brigittei, Oana Roman. Cele două se cunosc de 20 de ani, iar Oana s-a bucurat când Brigitte a ales-o pe ea să-i organizeze cel mai fericit eveniment din viața ei. La nuntă, conform declarațiilor făcute de Oana Roman, au fost invitați cam 430 de persoane.

Fiica lui Petre Roman a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars, că ceremonia religioasă, a avut loc în grădina salonului unde ulterior s-a ținut și petrecerea de nuntă, iar ceremonia a avut loc într-o biserică penticostală, așa cum sunt religiile lor.

Vedeta a purtat două ținute, una pentru biserică, iar cealaltă pentru petrecere. Despre meniu, Oana Roman a declarat că a fost unul foarte extravagant.

„Este meniul cel mai scump”, a spus Oana Roman, cea care organizează nunta celor doi. Printre preparate se regăsesc ficat de gâscă, caracatiță, somon, piept de pui în fân și multe altele.

cub bianca dragusanu png
cub paula seling png
cub ioana nastase png
FotoJet jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (5) jpg
infidelitate 0 jpeg
Daniela Gaviria jpg
image
image
image
image
image
image
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
cub bianca dragusanu png