Motivul uluitor pentru care Andreea Marin şi-a făcut propria linie de pantofi şi genţi!


    Andreea Marin a făcut o linie de genţi şi pantofi în care să se simtă comodfoto: arhiva personală
Andreea Marin a făcut o linie de genţi şi pantofi în care să se simtă comodfoto: arhiva personală

A simţit pe propria piele ce înseamnă timpul petrecut pe tocuri, mai ales atunci când ai probleme la picioare. Tocmai de aceea, pornind de la ideea de a crea ceva pentru propriul confort, Andreea Marin a vrut o întreagă colecţie de genţi şi pantofi care îi poartă semnătura.

Andreea Marin a mărturisit că şi-a prezentat colecţia în faţa prietenelor, de la care aşteaptă opinii cu privire la ideea sa de afaceri. Vedeta are de gând ca, pentru început, să comercializeze produsele on-line, urmând ca, în funcţie de succesul înregistrat, să ia şi alte hotărâri cu privire la creaţiile sale. Pantofii şi genţile vor fi făcute la comandă, cu detalii personalizate, după cum a explicat chiar bruneta pe contul ei oficial de socializare. Tot aici, ea a mărturisit că din cauza defectelor pe care le are la picioare a simţit nevoia să-şi facă propria linie pentru a se simţi confortabil.  

Ana Marin a colaborat cu Ana Kaloni
Ana Marin a colaborat cu Ana Kaloni

"Materiale, tipare, culori... o lume nouă şi creativă în care îmi face plăcere să mă aflu alături de Ana Kaloni, partenera mea. Fără ambiţii nemaipomenite, pretenţii exagerate sau snobism, noi facem cu drag ceea ce mie mi-ar plăcea să port şi nu găsesc întotdeauna toate detaliile întrunite în acelaşi produs sau la un preţ cât mai bun. Pentru un pantof elegant, dar şi comod, sunt multe detalii care fac diferenţa. Pentru geantă potrivită, de asemenea. Stand o viaţă pe tocuri şi având şi anumite probleme (degetele prea subţiri şi lungi, monturi, o problema de sănătate des întâlnită, nu e nici o ruşine să o recunoaştem când o avem, în plus şi o diferenţa de număr între cele două picioare, motiv pentru care întotdeauna un pantof îmi este puţin mai mare), am înţeles care îmi sunt nevoile ce ţin de comoditate şi sănătate, aşa că am hotărât să fac eu însămi pentru mine ceea ce mă ajută să mă simt bine.

Genţile poartă semnătura Andreei Marin la vedere
Genţile poartă semnătura Andreei Marin la vedere

Apoi am fost întrebată şi de către prietenele mele ce s-au îndrăgostit de anumite modrle purtate de mine şi şi-au dorit lucruri asemenea, întrebându-mă de unde le am... Aşa s-a născut, firesc, ideea colecţiei FREE sub numele Andreea Marin, iar în curând va fi gata şi pentru voi, mie îmi aduce deja bucurie să văd persoane dragi din jurul meu purtând un astfel de pantof, o geantă, un plic cu plăcere şi fiind mulţumite de ele. Lucrăm acum la comandă, luând măsurile şi având detalii personalizate. Libertatea de a alege modelul preferat, dar poate cu o altă piele, culoare, un toc de o altă mărime, un detaliu de design diferit, această flexibilitate e tare importantă... Desigur că pe www.shop.andreeamarinoficial.ro vor există şi mărimi, culori, materiale standard , dar vom încerca să oferim şi posibilitatea de a alege cât mai multe detalii personalizate, căci poate să îţi placă mult alura unui pantof, dar nu poţi purta tocul înalt din imagine, de pildă, aşadar ne putem adapta", a precizat Andreea Marin pe Facebook. 

Nu este prima oară când vedeta cochetează cu moda. În urmă cu aproximativ cinci ani, Andreea Marin a lansat o linie de îmbrăcăminte pentru bebeluşi.

Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
cub vali vijelie png
vedete jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
maxresdefault jpg
cub Costin Craioveanu png
image
image
image
image
image
image
vedete jpg
cub Costin Craioveanu png
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul