Mugur Mihăescu, adevărul despre căsnicia sa: "Nu am stat niciodată despărțiți. În viață însă, omul e supus greșelii"

Ultima actualizare:

    Mugur Mihăescu și soția lui, Rodicafoto: Facebook
Mugur Mihăescu și soția lui, Rodicafoto: Facebook

Și-a ținut mereu viața privată departe de lumina reflectoarelor. Mugur Mihăescu (54 de ani) a făcut dezvăluiri, în premieră, în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D, despre căsnicia sa cu Rodica, femeia care-i stă alături la bine și la greu, de 25 de ani. Nu puține au fost momentele de cumpănă în căsnicia lor, în care s-a vorbit că actorul din Vacanța Mare și-ar fi înșelat consoarta! S-a speculat chiar că actorul s-ar fi despărțit de soție din cauza ieșirilor sale în decor.

Rodica a devenit soția lui Mugur Mihăescu în urmă cu 25 de ani și este de profesie profesoară de informatică. Cei doi au împreună o fată, în vârstă de 22 de ani, pe nume Ivona. Mugur Mihăescu și soția lui, Rodica, se știu din perioada liceului, au fost colegi de facultate și au devenit un cuplu abia după finalizarea studiilor.

De-a lungul timpului, mai ales în perioada succesului cu Vacanța Mare, Mugur Mihăescu a fost acuzat că a avut diverse aventuri în afara căsniciei. S-a zvonit la un moent dat că i-ar fi pus silicoane Alexandrei Țârdea, pentru care a fost chiar la un pas de divorț de soția sa. Apoi o altă divă din show-biz, Ramona Lăzuran i-ar fi căzut cu tronc actorului. La vremea respectivă, Ramona Lăzuran dezvăluia că Mugur Mihăescu ar fi plecat de două ori de acasă pentru ea. În ciuda tuturor zvonurilor, Mugur Mihăescu nu și-a părăsit niciodată soția, deși recunoaște că a avut mereu libertatea de a face ce vrea cu viața lui personală.

"Eu am carieră de artist, nu sunt vreun sfânt"

„Sunt un soț acceptabil. Soția mea mi-a dat atâta libertate, nici celibatarii nu au avut atâta libertate ca mine. Nu am fost niciodată separat de soția mea. Eu cu nevastă-mea nu am stat niciodată despărțiți. E adevărat că s-a întâmplat să nu ne vedem un timp, pentru că stăteam foarte mult în turneu plecat. O perioadă ea a stat la Craiova. Dar, niciodată, nu s-a pus problema gen: gata, eu mă mut la mama! În viață însă, omul e supus greșelii. Eu am carieră de artist, nu sunt vreun sfânt. E normal ca mintea lumii să facă scenarii, dar viața mea personală e privată. Până acum mi-a ieșit”, a mărturisit Mugur Mihăescu, la Kanal D.


    Mugur Mihăescu și fiica lui, Ivonafoto: Facebook
Mugur Mihăescu și fiica lui, Ivonafoto: Facebook

Ce ginere își dorește „Garcea”?

Mugur Mihăescu se mândrește cu fiica lui, Ivona, în vârstă de 23 de ani. Ivona nu a dorit să urmeze profesia tatălui ei și lucrează într-o agenție de turism din Londra, acolo unde a absolvit Administrarea Afacerilor la Universitatea Bath din Somerset. Deși recunoaște că nu a fost ușă de biserică, Mugur Mihăescu îți dorește un ginere care să-i semene.

”Mie mi-ar plăcea un ginere ca mine, care să știe să joace între extreme, ca mine. Eu sunt geamăn, niciodată nu am căzut în extreme, doar am jonglat cu ele. Dacă își găsește un nebun ca ta-su, felicitări! La ora actuală s-ar putea să fie ambele variante în joc”, a mai spus Mugur Mihăescu.

”Am dat 60 de oameni afară în pandemie! De aia am ieșit în piață!”

Mugur Mihăescu a fost, alături de Dan Bittman, unul dintre contestatarii restricțiilor impuse de autorități pe perioada pandemiei. Actorul, care deține un pub în Centrul Vechi, a ajuns aproape de faliment și a fost nevoit să-și concedieze o mare parte din angajați. Interpretul personajului Garcea a ieșit în piață pentru a contesta măsurile luate de autorități. ”Ceea ce se întâmplă acum e ca la Revoluție. Drepturile și libertățile noastre sunt călcate în picioare. Mi-au zis că sunt KGB-ist, agentul lui Firea, mi-au scos iar dosarul de la Securitate! Să zică ce vor! În pandemie, am dat 60 de oameni afară! De aia am ieșit în piață să strig. Eu am bani să trăiesc toată viața mea! Nici acum, după un an jumătate, autoritățile nu au dat banii ăia promiși, au dat vreo jumătate din ei. De oamenii ăia dați afară, i-a durut fix în pix, a mai spus Garcea, revoltat, la Kanal D.

Citește și:

Fosta amantă a lui Garcea: «A mai plecat de două ori de acasă»

Cine e soția lui Mugur Mihăescu. Ce profesie are Rodica, femeia pe care o iubește de peste 20 de ani

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net