Muncesc pe brânci ca să-şi crească singure copilaşii

Ultima actualizare:

    De luni până vineri Rocsana Marcu are emisiune  la Antena Stars
De luni până vineri Rocsana Marcu are emisiune la Antena Stars

Ce au în comun cele patru vedete sexy? Sunt celebre, au trecut prin eşecuri în dragoste şi au copii de crescut. Unele dintre ele, fără ajutorul foştilor parteneri. Slăbuţe, dar fâşneţe, Rocsana Marcu, Geanina Ilieş, Andreea Mantea şi Cristina Spătar muncesc zi-lumină pentru odraslele lor.

Rocsana Marcu are emisiune, concerte şi prezintă evenimentePentru Rocsana Marcu (35 de ani), ziua parcă are 30 de ore, nu 24. De luni până vineri, de la ora 9.00, vedeta prezintă “Star Matinal” la Antena Stars, iar seara îşi vede de concerte şi de evenimente, unde este chemată în calitate de maestru de ceremonii. Astfel, vedeta aduce în casă, lunar, aproximativ 7.000 de euro.

Rocsana Marcu nu a fost niciodată căsătorită şi are două fete, din relaţii diferite. Pe Mayra a adus-o pe lume în 2007, după o idilă cu Adrian Iliescu, fiul unui om important din Giurgiu, iar pe Indira Maria, în vârstă de 5 ani, a conceput-o cu fostul ei iubit, avocatul Florin Moldoveanu.

Cristina Spătar face afaceri cu corsete

Solista Cristina Spătar (44 de ani) a început cu dreptul afacerea cu corsete modelatoare, vândute sub denumirea de ”Regina by Cristina Spătar”. Corsetele-minune, menite să îţi facă talia de viespe, se pot cumpăra la preţul de 40 de lei, iar comenzile au început deja să curgă. Mai mult, artista se pregăteşte să „introducă în meniu” şi rochii de gală, pe care să le comercializeze sub aceeaşi denumire.


    Cristina Spătar își promovează  pe Facebook corsetele  care modelează talia
Cristina Spătar își promovează pe Facebook corsetele care modelează talia

În plus, Cristina are în derulare şi un contract de imagine cu Nick Rădoi, care i-a băgat solistei în cont 5.000 de euro pentru a face reclamă centrului SPA din Mexic. Cristina Spătar a divorţat vara trecută de omul de afaceri Alin Ionescu, după un mariaj de 10 ani. Alin Ionescu şi Cristina Spătar au doi copii, Albert (6 ani) şi Aida Maria (4 ani).

Geanina Ilieş se extinde cu salonul de bronzat

Frumoasa Geanina Ilieş (31 de ani) a renunţat la pupitrul ştirilor sportive de la Antena 1, pentru a petrece mai mult timp acasă, cu cei dragi. Ea se dedică acum fiului ei, Patrick, în vârstă de 8 ani, dar are mai mult timp şi pentru studioul de bronzat, pe care l-a deschis anul trecut. În viitor, Geanina şi-a propus să mai inaugureze în salon şi o sală pentru manichiură. Vedeta s-a căsătorit când avea doar 18 ani, cu afaceristul Irinel Varga, dar mariajul nu a mers, aşa că au divorţat şase ani mai târziu. Copilul a rămas în custodia Geaninei.


    Geanina Ilieș, la locul muncii:  salonul de bronzat pe care  l-a deschis anul trecut
Geanina Ilieș, la locul muncii: salonul de bronzat pe care l-a deschis anul trecut

Andreea Mantea, două emisiuni şi contracte de imagine

Andreea Mantea (30 de ani) se gospodăreşte singură, cum ştie mai bine. Nu are un soţ şi nici vreun iubit oficial. A fost la un pas de căsătorie cu Ştefan Stan, în urmă cu 3 ani, iar apoi a trăit o poveste de dragoste cu tam-tam cu luptătorul Cristi Mitrea. Andreea are un băieţel cu acesta, pe nume David (2 ani), căruia îi acordă tot timpul liber pe care îl are. Brunetei îi merge bine, are două emisiuni la postul Kanal D, ”Wowbiz” şi ”Se strigă darul”. Pe lângă televiziune, ea a mai făcut bani din contracte de imagine cu o firmă de parfumuri şi cu un salon cosmetic.


    Andreea Mantea are două  emisiuni la Kanal D, dar și  diverse contracte de imagine
Andreea Mantea are două emisiuni la Kanal D, dar și diverse contracte de imagine


    Pe 4 noiembrie, Rocsana Marcu  va prezenta “Miss Moldova”,  la Bacău, iar pe 3 decembrie va  cânta într-un club din Germania.
Pe 4 noiembrie, Rocsana Marcu va prezenta “Miss Moldova”, la Bacău, iar pe 3 decembrie va cânta într-un club din Germania.
image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net