Musty de la «Survivor» are 3 copii cu 3 femei. Detalii incredibile, dezvăluite de Kamara, fratele lui

Musty Camara doreşte să câştige premiul de 50.000 de euro pentru cei trei fii ai săi
Musty Camara doreşte să câştige premiul de 50.000 de euro pentru cei trei fii ai săi

Cei care urmăresc reality-show-ul “Survivor România” de la Kanal D, filmat în Republica Dominicană, ar trebui să ştie mai multe detalii despre războinicul Musty Camara. Că este fratele celebrului solist Kamara se ştie deja, dar că este tatăl a trei copii, pe care i-a făcut cu trei femei diferite, a aflat Click! în exclusivitate chiar de la fratele său.

De profesie inginer de sunet, Musty Camara are 39 de ani şi are o poveste de viaţă impresionantă. Cu o copilărie şi o adolescenţă trăite în mai multe ţări, după moartea tatălui său, survenită când el avea doar 2 ani, e un spirit liber şi neînfricat. La doar 15 ani a plecat de acasă, ca să studieze şi să muncească, a făcut naveta între Franţa şi Coasta de Fildeş, stabilindu-se câţiva ani mai târziu în Tenerife. Din 2015 trăieşte în România. Are trei fii şi pentru ei îşi doreşte să vină acasă cu trofeul - 50.000 euro. 

“Merg la Survivor România în primul rând pentru cei trei copii ai mei: Yared, Noah şi Bryan. Vreau să îmi depăşesc condiţia fizică şi mentală, să mă reconectez cu natura de care îmi e foarte dor. Cu siguranţă intru într-o competiţie dură, care îmi va forţa toate limitele”, ne-a spus el înainte de a pleca în concurs. Kamara (44 de ani), fratele mai mare cu 5 ani, ne-a povestit însă mai multe despre Musty, cum era în copilărie şi ce năzbâtii făcea. 

Solistul Kamara este cu 5 ani mai mare decât Musty
Solistul Kamara este cu 5 ani mai mare decât Musty

“El de mic era întreprinzător, a început să meargă la 7 luni, atât de precipitat a fost. Avea 2 ani, eu 7, când am trecut printr-o întâmplare, eram acasă, în bucătărie, mama era în spital, internată cu ocluzie intestinală după ce a născut-o pe sora noastră. La un moment dat am auzit pe cineva strigând la geam numele lui Musty. Şi m-am dus în sufragerie, stăteam la etajul 6 în Drumul Taberei şi l-am văzut pe pervazul geamului, se suise pe canapea şi apoi pe geam. Şi era acolo, la etajul 6, se uita în jos. Îl strigă cineva şi el s-a dus să se uite. Şi când l-am văzut nu mi-a venit să cred, m-am dus încetişor pe la spate să-l prind. L-am tras, am căzut cu el pe canapea şi de atunci am bătut toate geamurile în cuie”, ne-a povestit Kamara. Şi tot el ne-a spus şi despre nepoţii lui.

În copilărie, alături de părinţii lor
În copilărie, alături de părinţii lor

“Are 3 copii, sunt băieţi toţi, unul are 3 ani, altul 6 şi altul 10. El e inginer de sunet în studioul de înregistrări şi a mai cochetat cu muzica. Noi am fost 5 fraţi, iar eu îl susţin, public, pe pagina lui de instagram. Am plecat din România când el avea 3 ani şi eu 8. Avea 15 ani când a plecat în Coasta de Fildeş să înveţe să fie inginer de sunet. Apoi a plecat în Spania, unde la 21 de ani s-a căsătorit cu o spanioloaică, a divorţat, a cunoscut alta cu care are primul copil. Acum nu e căsătorit. S-a scris că ar fi căsătorit cu Alexandra Crişan, ex-”X Factor”, dar nu e adevărat. Au un băiat împreună însă nu a fost căsătorit şi nu mai e cu ea de peste un an. Are trei copii cu trei femei diferite. El produce muzică şi mai făcea şi sunetul pe la concerte. A lucrat cu mai mulţi artişti din România. Eu îi doresc să câştige, ştiu că e un luptător, niciodată nu abandonează, are ambiţie”, a mai spus în continuare Kamara. 


    În copilărie, alături de părinţii lor
În copilărie, alături de părinţii lor
serban huidu si mihai gainusa
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
Victor Piturca jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
sex sex 0 jpeg
horoscop 19 decembrie jpg
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
image
image
image
image
image
image
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
cub anastasia soare png
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg