Musty, despre Mellina, la întoarcerea acasă: “Mamă, cât o iubesc!”

Ultima actualizare:

    Musty și Mellina, alături de Războinicifoto: Instagram
Musty și Mellina, alături de Războinicifoto: Instagram

Eliminat de la Survivor România, celebrul Războinic Musty a ajuns în țară duminică seara. Războinicul a fost așteptat pe aeroport de către sora și fratele său, căntărețul Kamara, și a făcut declarații incitante.

Drumul lui Musty în competiția Survivor România 2021 a ajuns la final în momentul în care a ajuns la votul publicului, după ce a fost nominalizat de către Albert Oprea. “Nu eram foarte sigur să mă bag în chestia asta (Survivor România). M-a trimis nebunul ăsta de fratele meu în jocul ăsta și m-am dus cu capul liniștit și pregătit de aventură. La o aventură sportivă, o aventură de viață. Așa că m-am dus cu capul liniștit și m-am întors cu capul mult mai liniștit și cu mare chef de muncă, de muzica mea”, a declarat acesta la sosirea în țară, pentru Wowbiz.ro.

Musty: "Mellina s-a simțit foarte protejată de mine"

De-a lungul competiției au existat zvonuri că Musty ar fi suspect de apropiat de Mellina, deși el are o iubită acasă, Gabriela. “Este o poveste de dragoste, o iubesc din tot sufletul meu. Mamă, cât o iubesc! Dar ca pe o soră. Mellina pentru mine este o soră în plus. Nu știu de unde a scos lumea că e o dragoste, dar nu a fost așa. Ea s-a simțit foarte protejată de mine, mai ales în partea de mâncare, să învețe multe lucruri de la mine. Ea s-a apropiat foarte tare de mine după aproape o lună. La început nu prea mă înțelegeam cu ea. Ea se știe cu fratele meu de 17 ani. Mellina a simțit un sprijin din partea mea și eu chiar eram acolo pentru toți, care aveau nevoie de mine. Eu am fost mereu acolo pentru ea. O s-o vreau în viața mea mereu, dar eu o simt ca pe o soră. Mie nu mi-a greșit cu nimic. Eu chiar o iubesc foarte mult, și pe Maria o iubesc..dar trebuie să ne echilibrăm”, a ținut să clarifice Musty sentimentele sale pentru MelLina, imediat cum a ajuns în România.

“Jador m-a înjurat de mamă! Am vrut să-i dau un pumn!”

Musty a vorbit și despre conflictele atât din tabăra Războinicilor, cât și despre cele cu tabăra adversă a Faimioșilor.” Conflictele cu ai mei au fost cea msi mare prostie pentru că trebuia să fim cât de uniți posibil. Eu m-am suparat cumva și regret chestia asta și din partea mea, și din partea lor. Cu Faimoșii, am avut o problemă cu Jador când s-a accidentat. El mă înjura pe mine și nu-l băgăm în seamă, dar în momentul în care a înjurat-o pe mama, atunci m-am suparat la el. Am vrut să-i dau un pumn. Am auzit că vrea să-și ceară iertare. Are totuși un suflet bun”, a mai spus Războinicul, care s-a întors din Domnicană cu 10 kilograme în minus.

Citește și:

Cine e iubita lui Musty de la Survivor: „A fost dragoste la prima vedere! Nu sunt geloasă pe Mellina!”

SURVIVOR 2021 Mesajul lui Kamara pentru fratele său, Musty, după eliminare

Povestea lui Musty de la Survivor România 2021. Și-a pierdut tatăl la doi ani, este fratele solistului Kamara și are trei copii

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net