Mutu, nuntă cu meniu din viitor. Invitații vor mânca praf de vin roșu și sfere de brânză

9 octombrie 2017
article img
Adrian Mutu și Sandra Bachici s-au cununat civil pe 14 februariefoto: Mihai Ionescu

Au mai rămas fix șase zile până la cel mai important moment din viața lui Adrian Mutu. Duminică, 15 octombrie, fostul decar al naționalei de fotbal și soția lui, Sandra, își vor creștina băiețelul și se vor căsători religios. Și, ca o coincidență drăguță, meniul de la restaurantul de lux este intitulat “Brilliant”, fix ca porecla fostului fotbalist. Click! a aflat toate detaliile evenimentului din weekend.

Ce n-a văzut Parisul! Așa o să fie duminică, la nunta și la botezul familiei Mutu. Se spune că a treia oară este cu noroc, iar asta crede și Adrian Mutu (38 de ani), care jură cu mâna pe inimă că Sandra (23 de ani) este femeia lângă care va îmbătrâni. Pentru dublul eveniment de pe 15 octombrie, șeful de la Dinamo a investit bani și pasiune, pentru că își dorește ca totul să iasă perfect. Și, dacă mirele tot este poreclit ”Briliantul”, iată că botezul micuțului Tiago Adrian (6 luni), dar și nunta cu Sandra vor fi prețioase precum porecla cu care fostul fotbalist s-a ales cu ani în urmă. Și asta pentru că totul a fost ales în amănunt, de la aranjamente florale, până la meniul care poartă denumirea de ”meniu Brilliant”, întrucât a fost făcut pe gustul lui Adrian. Click! a aflat cum va decurge programul de duminică.

article img
Sandra Mutu, alături de designerul Andra Turcanu, care se ocupă de ținutele eii

La ora 12.30 va avea loc creștinarea lui Tiago, la bisericuța ”Adormirea Maicii Domnului” din Pipera, unde nași vor fi Cosmin și Alina Contra, dar și Eduard și Beatrice Stăncioiu. Cununia religioasă va începe la ora 17.00, la Biserica ”Sf Spiridon cel Nou”, unde naș de cununie va fi tot prietenul lui Mutu, antrenorul echipei naționale, Cosmin Contra. După ora 19.00, cei 300 de invitați vor fi așteptați de miri la centrul de evenimente ”Le Chateau”, din București, unde se va da startul petrecerii. De atmosferă se va ocupa, printre alții, artistul internațional Orry Jackson, fost concurent la “Vocea Germaniei”, în 2011. Meniul este cinci stele, iar Adrian Mutu a ținut să pună pe mese atât delicatese, cât și mâncare tradițională. Nuntașii vor avea în farfurii o reinterpretare a salatei caprese, sub forma unui mousse din mozzarela, ricotta, roșii, mentă și busuioc, somon cu guacamole (sos din avocado) și orez, ceafă de porc cu sos demi-glace (sos brun), mușchi de curcan învelit în pancetta (piept de porc afumat).

article img
Micuțul Tiago va fi botezat duminică, 15 octombrie

Se vor regăsi și elemente din bucătăria moleculară, precum  sferă moleculară din gorgonzola și praf de vin roșu (n.r. bucătărie experimentală, care are la bază noi metode de gătit, prin care textura unui aliment poate fi schimbată într-un mod spectaculos cu ajutorul aditivilor naturali. Se pot crea baloane de brânză, paste cu gust de căpșune, popcorn lichid etc). Totuși, sarmalele pe pat de mămăligă, însoțite de ardei iute, nu vor lipsi și vor face furori printre meseni. Un astfel de meniu ajunge la 200 de euro, însă banii nu sunt o problemă, pentru că invitații sunt toți cu dare de mână.