N-ai văzut-o niciodată așa! Elena Gheorghe, pe masă cu Andrei Gheorghe

Ultima actualizare:

    Elena Gheorghe dansează pe masă cu Andrei Gheorghefoto: captură
Elena Gheorghe dansează pe masă cu Andrei Gheorghefoto: captură

Elena Gheorghe a făcut senzație pe muzică machedonească, acompaniată de sobrul realizator radio Andrei Gheorghe. Artista este cunoscută ca o artistă ce face super atmosferă la concerte sau la petreceri.

Având o voce care îi permite să abordeze absolut orice gen artistic își dorește, de la muzică ușoară, club, latino până la populară și aromână, frumoasa cântăreața aduce buna dispoziție pe scenă sau în locuri mai puțin obișnuite.

Drept dovadă, invitată de Andrei Gheorghe marți, 30 martie, la PROFM, cântăreața a făcut spectacol în cabina radio. După ce și-a cântat noua piesă “Antidot”, Elena a acceptat provocarea realizatorului de a interpreta și o melodie machedonească în direct.

Elena nu a stat pe gânduri și a început să fredoneze hit-ul “Opa opa”, moment în care Andrei Gheorghe, culmea!, cunoscut ca un tip sobru, s-a urcat pe mese și a început să se miște pe ritmurile preferate ale lui Gheorghe Hagi. Ba chiar a făcut-o cu talent! Văzând că este în mare vervă, cântăreața nu l-a lăsat singur, ci s-a alăturat și ea dansului ad-hoc, spre deliciul celor de față.

image
image
image
image
image
image
Laura Onilă  a decis să vorbească despre ce a pățit pentru a se vindeca de trecut
Cu o siluetă de reviste și niște picioare lungi, moștenite de la mama ei, Dana Săvuică a făcut mereu furori pe podium
Anamaria Prodan a afișat o siluetă filiformă la lansarea filmului "Haita de acțiune": Sursa: Instagram
Marina Dina, o adevărată profesionistă de yoga și pilates
banner emilia ghinescu png
Virginia Zeani la 93 de ani Foto Facebook jpg