N-au prea dat la lopată. Cum arată casele vedetelor după viscol

simeon stalpnicul png
Pepe primeşte o bilă albă

“Hai afară la zăpadă!”. Poate cea mai folosită replică zilele acestea, asta după ce Bucureştiul a fost acoperit de nămeţi. Fotoreporterii Click! au vrut să vadă cum au reacţionat vedetele când s-au trezit cu troienele în faţa casei, garajului sau pe maşină. Concluzia: majoritatea n-a pus osul la treabă.

Miercuri, în cartierele exclusiviste ale Capitalei era linişte. Bolizii erau acoperiţi de zăpadă, iar prin curte era mai uşor să te dai cu sania decât să păşeşti. Dacă în anii trecuţi, Ilie Năstase (71 de ani) îşi făcea curaj şi punea mâna pe lopată, acum vila din Dorobanţi era îngropată în zăpadă. Tenismenul n-avea nici măcar potecă în faţa porţii, sau curtea era plină de zăpadă. Poate supărările pricinuite de Brigitte, care a intentat divorţ, i-of fi tăiat pofta de muncă. 

simeon stalpnicul png

Tot în Dorobanţi, la câteva străzi distanţă locuieşte şi Oana Zăvoranu (44 de ani). Ea a fost ceva mai harnică, sau a avut un soţ mai curajos. În faţa casei, lângă bolizii de lux ai brunetei zăceau munţi de zăpadă. Soţul Oanei a plecat în oraş la cumpărături şi cel mai probabil n-a avut încotro şi a trebuit să deszăpezească zona.

simeon stalpnicul png

Şi în faţa casei lui Adrian Năstase era mişcare. Nu vă imaginaţi că fostul premier a ieşit la lopată, ci cel mai probabil a plătit un muncitor să-i facă potecă. Cântăreţul Bodo (49 de ani) nu e prieten deloc cu lopata, aşa că nu e de mirare că-n faţa casei zăpada măsura centimetri buni, iar maşina era acoperită şi ea cu omăt. Troiene de zăpadă erau şi-n faţa casei lui Cătălin Măruţă (40 de ani). Din cauza stratului de zăpadă, maşinii prezentatorului de-abia i se mai vedea numărul de înmatriculare. Altă vilă, aceeaşi problemă. 

Pepe, singurul care şi-a curăţat trotuarul din faţa casei

În cartierul Primăverii, străduţa pe care locuieşte Romaniţa Iovan (53 de ani) era plină de zăpadă. Cel mai probabil, în aceste zile creatoarea de modă a preferat să apeleze la un taxi sau să evite deplasările în oraş. La căldurică a stat cu siguranţă şi Mioara Roman (77 de ani). Curtea vilei din Primăverii avea un strat gros de zăpadă, iar pentru a face o plimbare până la poartă, fosta soţie a lui Petre Roman ar fi avut nevoie de cizme până la genunchi. 

simeon stalpnicul png

În faţa casei în care locuiesc Matei Stratan (31 de ani) şi Mădălina Ghenea (29 de ani) nu era nici o mişcare, semn că fotomodelul a fugit în Italia ca să scape de urgia albă. Ce-i drept, aici fie angajaţii casei, fie vecinii binevoitori, au curăţat trotuarul din faţa casei, iar maşinile scăpaseră şi ele de straturile de zăpadă. Linişte era şi-n faţa casei lui Mircea Lucescu (72 de ani). Antrenorul ori e plecat din ţară, ori a preferat să se bucure de liniştea căminului şi să nu piardă orele în trafic. Lopata a pus-o în cui, pentru că-n faţa garajului era un imens covor alb. Ceva mai harnic a fost Pepe (38 de ani), care şi-a făcut potecă în faţa casei, deşi zăpada s-a pus rapid la loc. 

cub octavia geamanu marian ionescu png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
anamaria prodan si ionela prodan
img (3) jpg
zanni
tudor chirila 2 jpg
Ruxi și cristi mitrea
politia rutiera 0 jpeg
Coreea de Nord lansează două rachete balistice către Marea Japoniei foto epa-efe
 Mobilizare partiala - rusi trimisi la razboi FOTO Profimedia
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda