Nadia Comăneci e ca o mamă pentru ei. Ce veşti a primit “Zeiţa de la Montreal” de la cei doi nepoţi

12 iunie 2019
image
Alex este preferatul Nadiei. El lucrează deja cu ea, în America

Răsfăţată cu titulatura de „Zeiţa de la Montreal” după ce pe 18 iulie 1976, la doar 14 ani, a obţinut primul 10 din istoria gimnasticii mondiale, Nadia Comăneci (57 de ani) e mândră de nepoţii ei. Alex (27 de ani) a absolvit în 2016 Oklahoma University şi are o carieră în America, iar Andrei (19 ani) a încheiat marţi cursurile International School of Bucharest şi e pasionat de sport.

Alex şi Andrei sunt fiii Lilianei şi ai lui Adrian Comăneci, fratelui Nadiei. Adrian şi Liliana s-au despărţit în 2015, după 25 de ani de căsnicie, însă au rămas în relaţii foarte bune şi se ocupă împreună de viitorul băieţilor. Gradul de rudenie cu marea campioană mondială i-a motivat pe Alex şi Andrei să fie şi ei mereu de nota 10. Şi reuşesc cu brio. După ce a absolvit Oklahoma University, Alex a obţinut brevetul de pilot după un examen extrem de complex şi îşi ajută mătuşa la şcoala sportivă privată unde pregăteşte viitorii campioni în gimnastică. Nici Andrei nu se lasă mai prejos. Vorbeşte la perfecţie engleza după ce a încheiat cu brio International School of Bucharest şi se pregăteşte să facă şi el marele pas către o universitate americană de prestigiu, la fel ca fratele lui. Nadia Comăneci are un fiu cu atletul american Bart Conner (57 de ani), Dylan Paul (13 ani), însă se poate spune că marea campioană creşte de fapt trei băieţi. 

image

Şi copiii lor sunt de nota 10!

Nadia se bucură la fiecare succes al lui Alex şi Andrei, se implică activ în educaţia lor şi le oferă şansa unei cariere pe „Tărâmul Făgăduinţei”. La fel de mândri de copiii lor sunt şi alte vedete. Fiica Oanei Roman (43 de ani) şi a lui Marius Elisei (31 de ani), Maria Isabela (5 ani), a terminat grupa mijlocie la o grădiniţă privată şi se pregăteşte de „clasa zero”. „Nu îmi vine să cred ce repede a trecut timpul. Isa a evoluat extraordinar de frumos şi îi suntem recunoscători lui Dumnezeu pentru familia noastră şi pentru acest copil minunat”, a spus Oana pe Facebook. 

image

Giulia Anghelescu (34 de ani) şi Vlad Huidu (42 de ani) i-au luat fiicei lor, Antonia Sabina (7 ani), coroniţă la final de clasa întâi. „Suntem tare mândri de tine!”, a spus Giulia pe pagina ei de socializare. Cântăreaţa şi fratele „cârcotaşului” Şerban Huidu mai au un băieţel, Eduard Mikael, de 4 ani. 

image

Fiica Denisei Nechifor (35 de ani) şi a „prinţului” Adrian Cristea (35 de ani), Rania (10 ani), a terminat clasa a patra. Deşi sunt despărţiţi, părinţii i-au făcut o bucurie fetiţei lor şi au fost prezenţi la festivitatea de închidere de an. „Fiica mea primeşte şi bursă pentru concursurile naţionale la Română şi la Matematică şi pentru rezultatele bune la celelalte materii. Eu şi tatăl ei suntem tare mândri de ea”, ne-a declarat Denisa Nechifor.

image
cub pepe png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
sharon stone afp (2) jpg
andrei stefanescu iubita3 png
cub delia png
cornel palade ada png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
razvan si irina fodor
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan viviana sposub jpeg
andreea balan (1) jpg
image png