Nadia Comăneci și Ion Dolănescu s-au iubit cu foc: detaliile idilei lor

Ultima actualizare:

    Nadia și Ion Dolănescu au petrecut o vacanță împreună pe malul măriiFoto: arhivă Click!
Nadia și Ion Dolănescu au petrecut o vacanță împreună pe malul măriiFoto: arhivă Click!

În anii '80, o idilă între două mari personalități din România uimea întreaga țară. Nadia Comăneci și regretatul Ion Dolănescu au fost personajele principale într-o poveste de dragoste ca în filme. El o adora, iar ea era îndrăgostită până peste cap de cel pe care îl admira și la brațul căreia se simțea protejată.

Deși discreți, nu se puteau feri mereu de privirile celor din jur. Unul dintre martorii la una dintre ieșirile lor a povestit pentru click.ro: "În 1985, am lucrat la Hotelul Meridian din Mamaia. Ion Dolănescu era naşul fiului şefului de restaurant de acolo. A stat toată vara în hotel. Iar Nadia a venit şi ea şi a stat vreo luna. Erau foarte discreţi.Toată lumea din hotel spunea ca ea e foarte îndrăgostită de el."

Cele două staruri au cântat împreună o melodie populară
Cele două staruri au cântat împreună o melodie populară

Pe vremea când gimnasta de aur avea 25 de ani s-a îndrăgostit de chipeșul Dolănescu, iar relația lor ar fi durat aproape patru ani. Se spune că uneori preferau să se depărteze de agitația din București și să petreacă momente în doi în casa unui fin de-al artistului, care trăia undeva lângă Focșani.  Mai mult, în acea vreme se zvonea și că cei doi iubăreți s-au aflat la un pas de căsătorie, mergeau împreună la chefuri, iar Nadia era aproape nelipsită din casa interpretului de muzică atunci când existau petreceri. Legătura dintre ei s-a pierdut atunci când gimnasta a decis să plece în America.

Au cântat împreună la TVR

Nadia și Dolănescu preferau stațiunea Mamaia
Nadia și Dolănescu preferau stațiunea Mamaia

Acum câțiva ani, cei doi s-au reunit cu ocazia emisiunii "O dată-n viață", unde au cântat "Hei, țigane", la invitația Iuliana Tudor.

Nadia Comăneci (54 de ani) a făcut istorie în gimnastica mondială, când a primit primul zece din istorie, la Jocurile Olimpice de la Montreal (1976). Spre sfârșitul lunii noiembrie a anului 1989, sportiva a fugit în Statele Unite, unde a cerut azil politic. Acolo l-a întâlnit și pe gimnastul Bart Conner, iar în 1996 s-a căsătorit cu acesta, pentru ca în 2006 să dea naștere fiului cuplului, Dylan Paul Conner.

Ion Dolănescu s-a născut în Perșinari Dâmbovița, în anul 1944. A decedat în 19 martie 2009, la vârsta de 65 de ani, din cauza unui infarct miocardic, lăsând în urmă un scandal pentru moștenire între cei doi fii ai săi, Ionuț și Dragoș, dar și o discografie impresionantă.

image
image
image
image
image
image
juriu iumor editiespeciala jpg
Laura Onilă  a decis să vorbească despre ce a pățit pentru a se vindeca de trecut
Cu o siluetă de reviste și niște picioare lungi, moștenite de la mama ei, Dana Săvuică a făcut mereu furori pe podium
banner anamaria prodan png
Marina Dina, o adevărată profesionistă de yoga și pilates
banner emilia ghinescu png