Nadir, primele declarații după ce a devenit din nou tătic: «Atenţie Borcea, vin după tine!»

Nadir mai are o fetiță
Nadir mai are o fetiță

Iubita lui Nadir a adus pe lume miercuri, 26 septembrie, un băiețel perfect sănătos, iar artistul este în culmea fericirii! Cântărețul a anunțat că nașterea a decurs perfect normal, mămica este bine, iar surioara micuțului care a venit pe lume abia așteaptă, probabil, să-și cunoască viitorul partener de joacă. Cuplul a decis să-i pună celui mic un nume deosebit, și anume Azar. Invitat să intre în direct prin convorbire telefonică în cadrul unei emisiuni TV, Nadir a oferit primele declarații după ce a devenit tătic de băiat.

Nadir a intrat în direct prin telefon în cadrul emisiunii „Răi da' buni” difuzată de Antena Stars şi a povestit despre modul în care a decurs nașterea băiețelului său. Cântăreţul a rămas la maternitate și a dormit în rezervă alături de iubita lui și de micuțul Azar, care s-a lăsat așteptat, din spusele tatălui lui. De asemenea, Nadir a făcut și o mică glumă în legătură cu faptul că este tătic pentru a doua oară, făcând referire la Cristi Borcea, care urmează să aibă nouă copii în total, după ce se vor naște și fetițele gemene cu care este Valentina Pelinel însărcinată în prezent. 

Nadir era nerăbdător să-l cunoască pe micuțul Azar
Nadir era nerăbdător să-l cunoască pe micuțul Azar

„Vreau să fac un anunţ: atenţie Borcea, vin după tine! Lăsaţi-ne să ne pregătim! Ne apucăm de băut! A fost frumos. Aşteptam, nu mai venea, până la urmă şi-a luat curaj şi a dat ochii cu mine. I-a fost un pic ruşine. A zis că iese săptămâna trecută, dar... Am asistat să nu plece. Mi-a plăcut, am făcut 100 de poze, abia aşteptam să am şi un băiat, acum să mai vedem dacă continuăm. N-am ce să mai fac! Cred că închid aici socotelile. Este voinic, are trei kilograme 400, nu e nici mic, nici mare. Areo vre 52, 53 de centimetri. Azar înseamnă mai multe. La noi aşa e, un singur nume cu 100 de semnificaţii. Cred că şi Alexandru îl va chema. Azi îi zicem. (...) Mama e bine, da, aşteaptă sarcina a treia. Aici o să dorm, în rezervă", a spus Nadir. Nadir și iubita lui mai au împreună încă o fetiță de care sunt foarte mândri și cu care Azar se va putea juca în curând. 


    Nadir mai are o fetițăFoto Instagram
Nadir mai are o fetițăFoto Instagram
FotoJet (6) jpg
FotoJet (2) jpg
cub dana nălbaru png
FotoJet (7) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (1) jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
cub cub cătălin scărlătescu png
image
image
image
image
image
image
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png
FotoJet (3) jpg
cub paula iorga 2 png
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi