Nașa Ruxandra Ion, despre divorțul dintre Ginghină și Papadopol: «Nu mă pot băga»

image
Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au împreună o fetiță Foto: Sever Gheorghe

Ioana Ginghină și Alexandru Papdopol sunt extrem de hotărâți să pună capăt mariajului lor de 12 ani și pregătesc actele pentru divorț, chiar dacă apropiații și fanii i-au sfătuit să-și mai dea o șansă. Click! a vorbit cu Ruxandra Ion, nașa celor doi și totodată producătoarea care i-a propulsat în actorie și care are mereu un cuvânt important de spus.

La începutul lunii mai a explodat bomba: Ioana Ginghină (44 de ani) și Alexandru Papadopol (44 de ani) s-au despărțit! Toată presa scria despre neînțelegerile dintre cei doi și despre un iminent divorț. Problemele lor sunt însă mai vechi, iar anul trecut Ioana și Papi au reușit să se împace și să-și reia căsnicia de dragul Ruxandrei (11 ani), fetița pe care o au împreună. Iată însă că, de data aceasta, se pare că nimic și nimeni nu mai poate salva situația, iar căsnicia lor e pe butuci.

Ruxandra Ion nu mai are soluții pentru Ioana Ginghină și Papadopol

Nici măcar nașa de cununie a Ioanei Ginghină și a lui Alexandru Papadopol și nașa fiicei lor, celebra producătoare Ruxandra Ion, nu poate să-i înduplece să revină la sentimente mai bune. Ruxandra este „vinovată” de întâlnirea lor, ea fiind cea care le-a oferit ocazia să se cunoască prin intermediul filmelor în care i-a distribuit. Și anume telenovelele de la Acasă TV „Numai iubirea” și „Daria, iubirea mea”. „Nu vreau să vorbesc despre așa ceva. Eu nu mă pot băga în lucrurile lor. E treaba lor și nu vreau să discut, chiar dacă sunt nașa lor”, a declarat pentru Click! Ruxandra Ion.

image
Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol în ziua nunții, în urmă cu 12 ani

Citește și:

Ioana Ginghină, sexy la piscină după despărțirea de Papadopol

Ioana Ginghină, super sexy și fără Alexandru Papadopol, la un eveniment după zvonul de divorț

Părinții Ioanei Ginghină au îmbătrânit fericiți împreună

Situația i-a agitat și pe părinții Ioanei Ginghină, doi oameni serioși, cu zeci de ani de căsnicie în spate, care au luptat pentru a-și crește frumos fiicele. Iată ce scria Ioana Ginghină pe blog despre ei. „Mama este eroina mea, cea care a avut grijă ca nouă să nu ne lipsească nimic, într-o epocă în care erau foarte multe lipsuri. Mama ne croșeta cele mai frumoase hăinuțe, ne punea cea mai bună mâncare pe masă, făcea lecții cu mine până seara târziu, nu de puține ori la lumina lumânării, îmi citea povești frumoase și îmi cânta tot felul de cântecele pe care le-am dat și le dau mai departe. Mama și tata sunt exemplul meu că fericirea vine din lucruri mici”, a scris actrița pe blogul ei.

FotoJet (3) jpg
stefan banica paparazzi8 jpg
foto2 parintii romanca egipt png
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
ana morodan vanatai6 png
alergie jpeg
grup de prieteni
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
image
image
image
image
khloe kardashian atunci vs acum webp
santana 1 jpg
ana morodan vanatai6 png
stefan banica paparazzi8 jpg
loredana12 png
FotoJet (3) jpg