Natalia Mateuţ, spectacol sexy la Mamaia cu noile silicoane

Ultima actualizare:

    Natalia Mateuț, mândră de silicoanele noifoto: Mihai Ionescu
Natalia Mateuț, mândră de silicoanele noifoto: Mihai Ionescu

În luna mai, Natalia Mateuţ şi-a pus silicoane. Apoi, după ce medicul i-a dat undă verde, a dat fuga într-o vacanţă exotică, să-şi bronzeze bustul tunat.

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Natalia Mateuţ (25 de ani) în timp ce se bălăcea de zor în valurile mării, la Mamaia. Bine bronzată, fosta asistentă tv a atras privirile turiştilor nu datorită bronzului. Toţi erau curioşi să vadă dacă îi puteau zări părţile intime printre găurelele costumului de baie croşetat. Dincolo de privirile insistente, Natalia s-a simţit în largul ei pe plajă. Şi asta pentru că este foarte încântată de noul ei bust, pe care şi l-a “tunat” în luna mai a acestui an.

Deși durerile de după operaţie au fost insuportabile, bruneta a trecut peste momentele grele. Gândul la cât de bine va arăta în costumul de baie, pe plajă, pare că i-a dat curaj să îndure totul. Fosta asistentă a lui Mihai Morar şi-a pus implanturi de 300 de mililitri. ”Eu sunt slabă, fac foarte mult sport şi m-am gândit să nu arate prea mari sânii. Din aceste motive i-am cerut medicului proteze un pic mai mici”, a spus Natalia pentru Click! 

După ce perioada de recuperare a trecut, iar chirurgul estetician i-a dat undă verde, Natalia şi-a făcut bagajele şi a plecat într-o vacanţă exotică, unde să se bronzeze în voie. Destinaţia: Bali. Aici, şi-a lăsat trupul şi silicoanele să fie mângâiate de razele arzătoare ale soarelui şi s-a răcorit în apa limpede a Oceanului Indian. Abia revenită din vacanţa exotică, Natalia Mateuţ a schimbat un bagaj cu altul, căci la câteva zile după ce s-a înnegrit pe plajele din Bali, ea a dat fuga pe litoralul românesc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net