Natalia Oreiro împlinește 43 de ani. Românca Maria Andreea a cunoscut adevărata față a divei latino

Ultima actualizare:
Maria Andreea, extaziată că a întâlnit-o pe Thalia, idolul copilăriei ei
Maria Andreea, extaziată că a întâlnit-o pe Thalia, idolul copilăriei ei

Natalia Oreiro, care ne-a încântat cu rolul lui Milagros în telenovela “Înger sălbatic”, difuzată în România în anul 1998, împlinește 43 de ani pe 19 mai. Există însă în România o solistă care o admiră enorm, Maria Andreea (33 de ani), și care a avut norocul să o întâlnească nu doar pe Natalia, ci pe Thalia. Ea ne-a povestit secrete despre cele două dive latino.

"Atât Natalia, cât și Thalia sunt artistele copilăriei mele. Așa ca mulți din generația mea, am crescut cu piesele lor și cu telenovelele în care au jucat. Aveam casete audio și cu Natalia, și cu Thalia", își începe solista Maria Andreia povestea. “Foarte multă lume știe acum cât de pasionată sunt de spaniolă și, de fiecare dată când cineva mă întreabă de unde a început dragostea mea pentru această limbă, răspunsul este simplu: De la Thalia și Natalia Oreiro. Așa a început totul, ca mai apoi să ajung să cunosc spaniola și la un alt nivel, în liceu. E drept, cu Thalia am învățat accentul mexican, pe care îl folosesc cel mai des, iar cu Natalia, pe cel argentinian. Încă de mică mi-am dorit să le văd și uite că visul mi s-a îndeplinit. Prima pe care am cunoscut-o a fost Thalia. Într-o discuție cu un prieten căruia îi povesteam că Thalia organizează un mic turneu în Statele Unite pentru a celebra 25 de ani de carieră, mi-am dat seama că mi-aș dori să merg să o văd. Deși Miami fusese prima mea variantă, am hotărât să merg la New York, deoarece este find orașul meu preferat. Așa că, în septembrie 2016, am primit cadou de ziua mea, că tot se apropia, o săptămână la New York, să o văd pe Thalia la Beacon Theatre”, își amintește Maria, cu nostalgie.

Natalia Oreiro, simplă, naturală, binevoitoare, nu are deloc aerele unei dive internaționale
Natalia Oreiro, simplă, naturală, binevoitoare, nu are deloc aerele unei dive internaționale

“Emoțiile erau imense, dacă îți spun că am început să plâng când a intrat pe scenă, nu ai să mă crezi. Ca să intru să o văd a fost foarte greu, trebuie să faci parte din fan clubul ei internațional și dacă țara ta nu are fan club nu poți să intri. Norocul meu a fost că cineva care era prieten cu producătorul ei de la radio m-a auzit că vorbesc spaniolă de când aveam 10 ani datorită ei și că am venit din România special să o văd. Mi-a făcut rost de brățară și uite așa am văzut-o pe Thalia. Nu aveai voie să o îmbrățișezi, nu puteai să faci poză doar tu cu ea, dar uite că eu le-am reușit pe amândouă. Thalia este o persoană extrem de caldă, de frumoasă nu mai spun, și are o energie specială. Și odată ce o cunoști, te îndrăgostești iremediabil de cum e. Își iubește fanii foarte mult și asta se vede prin comunicarea pe care o are cu ei. Și mie mi-a dat inimioare pe Instagram. Îmi place să port bijuterii din colecția ei, am și haine. Chiar și la videoclipul meu am avut cercei din colecția ei și, din câte am înțeles, a și văzut clipul", ne-a povestit solista.

Cum a fost întâlnirea cu Natalia Oreiro

Astăzi, pe 19 mai, Natalia Oreiro împlinește 43 de ani, prilej de amintiri ale solistei Maria Andreea cu și despre încântătoarea actriță din "Înger sălbatic". "Cu Natalia a fost ceva de vis. A fost incredibil. Pe 16 martie 2019 am reușit să o văd pe Natalia, după atâția ani. Au fost două zile incredibile, pentru că m-am întâlnit cu fanii mari din Polonia și Cehia, dar și cu două prietene din România, care o știau pe Natalia de foarte mulți ani", ne-a povestit Maria Andreea.


    Natalia Oreiro, simplă, naturală, binevoitoare, nu are deloc aerele unei dive internaționalefoto: arhivă personală
Natalia Oreiro, simplă, naturală, binevoitoare, nu are deloc aerele unei dive internaționalefoto: arhivă personală

"Pentru că își iubește fanii foarte mult, Natalia a fixat o întâlnire după concert, a doua zi, la o conferință de presă, dar câțiva dintre noi aveam ghinionul ca exact la aceeași să fie și avionul de întoarcere. Auzind asta, Natalia a fost de acord să ne întâlnim cu ea imediat cum se trezește. Ne-a primit în apartamentul ei de la hotel. Nu-mi venea să cred. Era în halat și papuci de interior și nici măcar nu era machiată, avea doar o cremă pe față. Ne-a rugat să nu facem video, dar în schimb am putut face poze cu ea câte am vrut. Când am intrat la ea, eu am fost prima care a îmbrățișat-o și i-am spus: <<Am așteptat 18 ani acest moment>>. I-am mai spus și că piesa Fuiste, de la Gilda, pe care Natalia o cânta, e piesa cu care am avut primele spectacole și că atunci când am intrat în studio să fac un cover nu am uitat nici măcar cum se respiră, îți dai seama că a fost tare impresionată. Natalia e exact așa cum mi-am imaginat-o toată viață. Am stat de vorba, ne-a semnat fotografii, ne-a scris versuri să le imprimăm pe tricouri, la un moment dat stăteam toți pe jos în cameră și parcă ne știam de o viață. A fost o întâlnire ce-mi va rămâne în suflet mereu. Iar de Revelion era cât pe ce să mă duc să o văd din nou in Polonia, n-a fost să fie, dar cu siguranță vor mai fi ocazii", a mai povestit Maria Andreea pentru Click!.

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net