Natașa Raab, schimbată radical de boală și necazuri. Luna aceasta a împlinit 67 de ani

Ultima actualizare:

    Actrița Natașa Raab  a devenit extrem  de cunoscută  publicului  după reclama  ”Coana Chiva”
Actrița Natașa Raab a devenit extrem de cunoscută publicului după reclama ”Coana Chiva”

Ani de zile a fost model de succes alături de regretata Zina Dumitrescu şi apoi a devenit actriţă, căutată pentru diverse producţii de teatru şi televiziune. A devenit extrem de populară după o reclamă la produse lactate în care juca rolul Coanei Chiva. Actriţa Nataşa Raab este acum foarte schimbată, boala şi necazurile punându-şi amprenta pe chipul ei.

Actriţa de la teatrul din Craiova a împlinit 67 de ani pe data de 15 iulie pe care i-a sărbătorit acasă. Nataşa Raab a publicat câteva imagini pe reţelele sociale cu tortul şi florile primite, însă puţini o mai recunosc pe femeia plină de vervă de altădată. Actriţa din seriale de televiziune precum "La Urgenţă", "Inimă  de ţigan", "Regina" sau din reclama în care o interpretează pe Coana Chiva este total schimbată. Aceasta pare foarte slăbită. 

Așa arată  acum actrița,  la 67 ani
Așa arată acum actrița, la 67 ani

Şi-a pierdut soţul anul trecut 

Încă de anul trecut, de când soţul ei, medicul Val Guţul, a murit, femeia spunea că nu mai vrea să trăiască, că i-a murit iubirea şi nu mai are pentru cine lupta. Pe cei doi i-a unit nu numai iubirea, ci şi suferinţa, căci amândoi au avut cancer, iar ea s-a luptat ani de zile cu boala şi a învins-o. Însă, din păcate, nu au putut avea niciodată copii din această cauza.

„Ultima mea şansă de a avea copii s-a dus acum 16 ani, când am învins un cancer uterin şi am făcut o histerectomie (extirparea uterului – n.r.). Imediat după aceea a venit moda cu inseminările în vitro, dar eu nu mai aveam în ce să inseminez. Nu am copii, însă am mulţi studenţi şi fini”, ne povestea actriţa în 2017, la premiile Gopo.


    Așa arată  acum actrița,  la 67 ani
Așa arată acum actrița, la 67 ani

Iar în martie ne spunea că vrea să moară. “Mă simt foarte rău, vreau să mor şi eu, nu mai sunt aşa volubilă cum eram. Am o însoţitoare, care stă aici cu mine, la Craiova. Sunt foarte bolnavă, am o boală autoimună care îmi afectează creierul. Sunt lovită de soartă, aşa am fost toată viaţa, lovită de încercări. Sufăr că nu mai pot juca, că nu mai pot filma, viaţa mea s-a sfârşit şi aş vrea să mor, să merg după soţul meu drag şi iubit”, ne-a mărturisit actriţa. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net