Nea Mărin a renunţat la emisiunea "Poftiţi la Nea Mărin". Cine va prelua frâiele show-ului

Ultima actualizare:

    Nea Mărin a părăsit platoul emisiunii pentru a o ajuta pe fiica sa cu organizarea unui eveniment Foto:Arhivă personală
Nea Mărin a părăsit platoul emisiunii pentru a o ajuta pe fiica sa cu organizarea unui eveniment Foto:Arhivă personală

Nea Mărin va părăsi emisiunea "Poftiţi la Nea Mărin" din cauza unor afaceri de familie. Mai exact, fiica sa, Larisa, are nevoie de ajutor la organizarea unui eveniment de amploare şi consideră că nu se poate descurca singură. Aşadar, l-a apelat pe tatăl său, spaima vedetelor din cauza ţipetelor lui şi a obiceiului de a le altoi cu tot felul de obiecte atunci când le prinde în off-side. După ce a fost apelat de fiica sa, Nea Mărin a renunţat la emisiune fără să stea mult pe gânduri şi a plecat spre Bucureşti pentru a-i fi alături Larisei.

Nea Mărin a părăsit platoul emisiunii "Poftiţi la Nea Mărin" pentru a o ajuta pe fiica sa Larisa la organizarea unui eveniment de amploare. De mai bine de 10 ani el şi fiica lui se ocupă de găzduirea Horei Satului care are loc la Muzeul Satului. Larisa s-a îngrijorat ştiind cât de importantă este această datorie şi a decis să apeleze la tatăl ei pentru a se asigura că lucrurile vor merge ca pe roate, iar toţi participanţii vor fi muţumiţi.

 "Asta a fost prima zi de când am preluat restaurantul şi nu sunt acolo. Am un eveniment foarte important. Sunt zece ani de când, în fiecare an, organizez Hora Satului, la Muzeul Satului.  De zece ani, eu cu Larisa organizăm acest eveniment. Larisa mi-a dat telefon cu două zile înainte şi mi-a zis: ‘tată, nu cred că mă pot descurca fără tine’. Aşa că am plecat imediat la Bucureşti. Ea nu ştia că voi merge, iar când am ajuns m-a luat în braţe şi nu-mi mai dădea drumul", a povestit acesta, potrivit publicaţiei cancan.ro. 

Nea Mărin s-a gândit la toate înainte de a părăsi platoul de filmare şi a decis să îi predea frâiele emisiunii lui CRBL, în care are încredere căci îl consideră cel mai responsabil dintre toţi cei care au lucrat alături de el pe parcursul show-ului. "Vica a mai participat, Andreea Tonciu a fost la şi mai multe ediţii decât ea, pe Ghenu încă nu-l cunosc. Dar cel care mi-a dovedit până acum că este cu adevărat responsabil este CRBL", a relatat Nea Mărin. 


    Aşa arăta Nea Mărin la nunta sa, în urmă cu 35 de ani Foto:Arhivă personală
Aşa arăta Nea Mărin la nunta sa, în urmă cu 35 de ani Foto:Arhivă personală

Cum a devenit Nea Mărin celebru 

Viața lui Nea Mărin a luat o întorsătură atunci când a devenit cunoscut drept unui dintre cei mai buni coregrafi de dansuri folcorice de la noi din țară. A făcut parte mulți ani din echipa “Căluşarii din Conţeşti”, alături de care a câștigat numeroase premii care i-au propulsat cariera. A lucrat cu multe vedete și s-a lansat în televiziune. Având o personalitate energică și mult umor, Nea Mărin a fost apreciat de public. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net