Nea Marin, inspecție la viloiul lui Vârciu

Ultima actualizare:

    Nea Marin a rămas impresionat de construcţia în care Vârciu a băgat mai bine de 100.000 de euroFoto: Blitz
Nea Marin a rămas impresionat de construcţia în care Vârciu a băgat mai bine de 100.000 de euroFoto: Blitz

Casa visurilor lui Liviu Vârciu este aproape gata. Motiv bun să se laude cu ea tocmai în faţa lui nea Marin. Zilele trecute, zbirul de la Antena 1 a mers în “inspecţie” pe şantierul lui Vârciu dar, de data aceasta, fără nuieluşa celebră pe care o folosea să îl “altoiască” în emisiunile “Poftiţi pe la noi”, de la Antena 1.

Între Liviu Vârciu (35 de ani) şi nea Marin (57 de ani) s-a legat o relaţie specială după ce zbirul l-a tot “altoit” pe actor în show-urile TV. Cum, în repetate rânduri Liviu a mărturisit că Marin Barbu îi este ca un tată, este normal ca solistul să îi arate acestuia noua lui casă. În plus, nea Marin a fost şi cel care i-a sărit în ajutor atunci când a rămas în pană de bani, după cum însuşi cântăreţul a declarat. 

Fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi, zilele trecute, pe şantierul casei din nordul Capitalei, pe care Liviu o construieşte de doi ani încoace. “Este prima oară, de când a început Liviu construcţia, când nea Marin vine să vadă casa. A fost foarte impresionat de ce a văzut, l-a lăudat foarte mult şi i-a mai dat câteva sfaturi părinteşti”, a declarat, pentru Click!, un apropiat de-al celor doi. 

Nea Marin l-a împrumutat cu bani pentru casă

Însă, Liviu va mai avea de aşteptat până se va putea muta în casa visurilor sale, căci aceasta este terminată doar la exterior, urmând ca în viitorul apropiat muncitorii să se ocupe de finisajele interioare. În 2013, Liviu a cumpărat un teren în Băneasa, unde şi-a dorit să ridice o vilă cochetă, pe care să o doteze cu cinematograf, cramă, garaj, jacuzzi şi un studio de înregistrări. Însă, banii s-au terminat destul de repede, astfel că el a fost nevoit să găsească rapid o soluţie pentru a-şi duce planul la bun sfârşit. 

Colacul său de salvare a fost nea Marin, care i-a acordat un împrumut substanţial. “Îl cunosc de vreo şapte ani, de când am filmat prima oară la PRO TV. Îmi e nu doar un prieten foarte bun, ci pot să spun că e un tată spiritual. M-a ajutat cu sfaturi, cu o vorbă bună, dar şi cu bani. E adevărat, m-a ajutat, mânca-i-aş gura lui! Am fost într-o situaţie foarte dificilă, nu-mi mai ajungeau banii pentru casă şi nea Marin imediat a sărit. Cine-ţi mai împrumută bani în ziua de astăzi?!”, mărturisea Liviu Vârciu, anul trecut. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
banner mădălina ghenea png
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net