Nea Marin va avea emisiune nouă în toamna asta, la Antena 1

Ultima actualizare:

    Nea Marin
Nea Marin

Postul de televiziune Antena 1 este gata să vină cu cele mai tari noutăţi toamna aceasta. Pe lângă emisiunile consacrate, telespectatorii vor avea parte şi de un show surpriză!

Din 5 septembrie, Antena 1 lansează grila de toamnă care aduce telespectatorilor multă strălucire, spectacol, muzică, dar și umor. Fie că e vorba de întreceri ascuțite între cei mai simpatici chefi, fie că e vorba de talente înnăscute care vor arăta că dețin factorul X sau vedete care fac show și umor care va smulge hohote de râs, toamna aceasta, e clar: spectacolul e la Antena 1!

Noutatea acestui sezon este faptul că Nea Marin va avea o nouă emisiune în grilă, şi anume “Poftiţi la muncă”, un nou show care nu va fi cu mult diferit de ceea ce aţi văzut până acum pe micile ecrane de la Antena 1.

Noul sezon „Chefi la cuțite” revine din 5 și 6 septembrie, de la 20.30, imediat după Observator. Jurații Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu revin în competiția culinară care pentru prima oară de când formează o echipă i-a provocat la o întrecere între ei. Aceeaşi Gina Pistol va fi gazda  showului.

Din 9 septembrie va începe un nou sezon din X Factor, în fiecare vineri seara, de la 20.30, care va fi prezentat tot de de Răzvan și Dani. Carla’s Dreams este noul memnru al juriului, alături de Delia, Ștefan Bănică și  Horia Brenciu. 

Sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 20.00 „Te cunoc de undeva” își deschide și el porțile pentru o nouă etapă de show în care 10 vedete se vor întrece în transformări uluitoare și reprezentații de excepție în cel de-al 10 lea sezon.

Din 5 septembrie revin la Antena 1 și show-urile „Neatza cu Răzvan și Dani”, „Acces Direct” și „Un show păcătos”. Grila de toamnă va fi completată de noile sezoane ale emisiunilor „Next Star”, „iUmor” şi „În puii mei”.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net