Nelson Mondialul, despre incendiul de la Colectiv: "Sataniştilor"

Ultima actualizare:
Nelson Mondialul şi perspectiva sa cu privire la incendiul de la Colectiv
Nelson Mondialul şi perspectiva sa cu privire la incendiul de la Colectiv

Tragedia de la Colectiv a adus în atenția publicului personaje controversate, care au folosit această nenorocire pentru a-și vărsa năduful și pentru a arăta cu degetul în direcția fanilor muzicii rock. Se pare că faptul că 31 de tineri şi-au pierdut viaţa în flăcările blestemate de vineri, 30 octombrie, iar alte câteva zeci se zbat între viaţă şi moarte nu a reprezentat un motiv suficient pentru ca persoane precum Nelson Mondialul, de exemplu, să-și nuanțeze opiniile și reacțiile. ”Sataniștilor!”, le-a transmis Nelson Mondialul celor care s-au strâns vineri, 30 octombrie, în clubul Control pentru concertul trupei Goodbye to Gravity.

Una dintre cele mai controversate "personalităţi" de pe Facebook, Nelson Pop, alintat Nelson Mondialul, nu poate fi oprit când doreşte să-şi dea cu părerea. În clipul de mai jos vă prezentăm reacţia lui Nelson, în cea de-a treia zi de doliu naţional, reacţie pe care nu o comentăm, dar despre care credem că nu face cinste nimănui, indiferent de convingerile religioase. Astfel de opinii ar trebui să rămână în privat, cel puţin din respect pentru cele 31 de victime.


    Nelson Mondialul a publicat clipul pe pagina sa de FacebookFoto Facebook
Nelson Mondialul a publicat clipul pe pagina sa de FacebookFoto Facebook

Reamintim că vineri 30 octombrie, în jurul orei 22 şi 30 de minute, un incendiul în clubul Colectiv din Capitală a făcut 31 de victime, după ce în timpul unui concert de lansare a celui de-al doilea album al trupei rock "Goodbye to Gravity" izola'ia fonică a localului a luat foc. Flăcările au cuprins întregul tavan din club, iar cele aproximativ 300 de persoane aflate înăuntru au creat o adevărată busculadă la singura ușă de ieșire. Deşi bilanţul iniţial anunţa 25 de victime (vineri seară), numărul celor decedaţi a ajuns luni, 1 noiembrie să numere 31 de persoane şi medicii susţin că sunt şanse ca număril acestora să crească.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
banner Arsenie Todiraș png
 Mirela Vaida (42 de ani) a „fugit” de acasă de Paște într-o vacanță în Italia
image
actualitate.net
image
actualitate.net