Nelu Ploieşteanu a plecat din nou de acasă

Ultima actualizare:

    Nelu Ploieşteanu nu-şi găseşte liniştea în viaţa de familie nici la bătrâneţe
Nelu Ploieşteanu nu-şi găseşte liniştea în viaţa de familie nici la bătrâneţe

Încurcate sunt căile vieţii, mai ales pentru Nelu Ploieşteanu. Îndrăgitul cântăreţ trăieşte la bătrâneţe o adevărată telenovelă. Plecat anul trecut de acasă din cauza scandalului cu amanta, lăutarul s-a întors recent la soţia Elena. Împăcarea n-a ţinut, se pare, decât două săptămâni.

Întoarcerea la nevastă nu e deloc simplă! A aflat-o pe pielea lui Nelu Ploieşteanu (64 de ani), care s-a hotărât, în septembrie, că tot acasă la Elena (58 de ani) e mai bine. “M-am săturat de amante, am revenit acasă, lângă soţie şi copil. Nu mai am pe nimeni, mă jur pe ce am mai scump”, mărturisea atunci lăutarul, decis să nu dea cu piciorul celor peste 30 de ani de căsnicie. ”Luna de miere” n-a durat însă decât două săptămâni. 

Click! v-a prezentat-o pe amanta cu 33 de ani mai tânără decât Nelu
Click! v-a prezentat-o pe amanta cu 33 de ani mai tânără decât Nelu

Probabil, pentru Elena a fost foarte greu să şteargă „cu buretele” anul pe care nea Nelu l-a petrecut departe de casă şi de băiatul bolnav. “Pe nevastă nu o pot împăca, femeia are damblalele ei, nu-i poţi intra în graţii.  Când este o comoară de femeie, când se enervează şi îşi aduce aminte de trecut. Eu sunt un bărbat cinstit care-şi iubeşte femeia, am grijă de familie. N-am mai trecut pe acasă de vreo două săptămâni, dar am fost la muncă, nu la întins mâna şi nici la femei, cum mă acuză unii. La vârsta mea, am nevoie de linişte, să mă bucur de familie”, mărturiseşte lăutarul.

Ca să scape de scandalurile din casă, Ploieşteanu a preferat să-şi găsească de lucru în provincie. ”Am prins un contract în Ardeal, voi pleca apoi şi în Moldova. O să stau o perioadă plecat de acasă, să strâng un ban pentru mine, pentru familie”, ne-a mai spus Nelu Ploieşteanu.

Lăutarul şi soţia lui au împreună patru fete şi un băiat de 26 de ani, care nu se poate mişca din pat din cauza unei tetrapareze spastice. În vara anului trecut, Elena Ploieşteanu şi-a acuzat soţul că învârte amantele pe degete şi că strică banii cu femei în loc să-i aducă acasă, pentru îngrijirea băiatului. În urma scandalului, nea Nelu a plecat de acasă şi s-a mutat la una dintre fiice, unde a stat aproape un an. Decis să se împace cu soţia şi să renunţe la amanta tinerică, Ploieşteanu n-a reuşit însă să găsească „rezolvarea finală”.

Acuzat că i-a luat casă amantei

Elena, soţia lăutarului, l-a primit înapoi acasă, dar îi reproşează aventurile
Elena, soţia lăutarului, l-a primit înapoi acasă, dar îi reproşează aventurile

În octombrie 2014, Click! v-a prezentat-o, în exclusivitate, pe femeia despre care Elena Ploieşteanu spune că ar fi de ani buni amanta lăutarului. Ana Maria Roşu are 31 de ani şi este croitoreasă la atelierul designerului Liza Panait, de mai bine de opt ani. Tânăra are un apartament într-un bloc din cartierul bucureştean Colentina, iar gurile rele spun că i l-ar fi cumpărat celebrul său amant. ”Asta a umplut paharul. Eu ştiu că i-a cumpărat acestei femei un apartament. De 12 ani mă chinui din cauza ei”, declara anul trecut soţia înşelată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net