Nepoțica lui Traian Băsescu seamănă leit cu el! Ce simpatică este!


    Traian Băsescu nu ratează nici o ocazie de a se mândri cu nepoţeii săi. Aici, cu micuţa Anastasia
Traian Băsescu nu ratează nici o ocazie de a se mândri cu nepoţeii săi. Aici, cu micuţa Anastasia

Ce mândru e tataia! De la cele două fiice, Ioana şi Elena, fostul preşedinte al României, Traian Băsescu (66 de ani), are patru nepoţi. Bunicul apare adesea, pe reţelele sociale, în imagini cu cei patru urmaşi. Ultima fotografie publicată pe Facebook de Elena Băsescu îl înfăţişează pe politician ţinând-o în braţe pe micuţa Anastasia, născută pe 4 iunie.

Traian Băsescu e în al nouălea cer, fiindcă are o familie frumoasă şi numeroasă! De când Elena Băsescu a născut prin cezariană, la începutul verii, o fetiţă perfect sănătoasă, care are trăsăturile bunicului, fostul lider al României se umflă-n pene ori de câte ori are ocazia. Anastasia, adusă pe lume de Elena Băsescu (38 de ani), din relaţia cu Cătălin Tomată (26 de ani), e o bomboană de fetiţă. În ultima fotografie postată pe Facebook de Elena Băsescu, „El comandante” o ţine grijuliu în braţe pe Anastasia, acum în vârstă de trei luni şi jumătate. Bebeluşul seamănă izbitor cu bunicul, de la care a moştenit ochii şi buzele. Internauţii s-au grăbit să înroşească butonul “Like” şi să-l felicite pe faimosul om politic. 

5 1 tifetz ianlt 190 basescu si anastasia jpeg

“Ce mare s-a făcut! Ce mândru e bunicul!”, “Bunicul - expert în creşterea fetiţelor. Să vă trăiască!” şi “O păpuşă adorabilă. Să fie sănătoasă şi să crească mare!” sunt doar câteva dintre comentariile publicate pe pagina de Facebook a Elenei Băsescu. Fiica cea mică a fostului preşedinte mai are doi copii din căsătoria cu omul de afaceri Bogdan Ionescu (38 de ani), alias Syda: o fetiţă, Sofia Anais (4 ani), şi un băieţel, Traian Jr. (3 ani). Din cauza neînţelegerilor, Elena şi Bogdan au decis să divorţeze, la finalul anului 2016, după patru ani de căsnicie. De anul trecut, EBa trăieşte o poveste frumoasă de iubire alături de un alt afacerist, Cătălin Tomată, căruia i-a dăruit-o pe Anastasia.

Ioana (40 de ani), fata cea mare a lui Traian Băsescu, este căsătorită din 2014 cu avocatul Radu Pricop (40 de ani). Cei doi au împreună un băieţel, Radu, în vârstă de aproape 4 ani. 

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
oana zavoranu si sotul
cub ravan popescu png
cub daniel nuță png
narcisa suciu si Daria jpg
carina veghiu jpg
atac armat jpg
image
image
image
image
image
image
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg