Nepotul lui Ilie Balaci a jucat în Profu’: «Bunicul mi-a spus să mă fac actor, că sunt prea frumos»

Gică Hagi și fiica lui, Kira
Gică Hagi și fiica lui, Kira

Provine dintr-o familie celebră şi are toate şansele să se bucure şi el de glorie, dar într-un alt domeniu. Are 21 de ani, bunicul său este Ilie Balaci, mama, Lorena Balaci, iar tatăl, fostul fotbalist Eugen Trică. ”Juniorul” Balaci nu s-a îndreptat însă spre fotbal, ci spre actorie. Telespectatorii l-au putut vedea deja în serialul „Profu”, difuzat de Pro TV.

Fanii serialului „Profu”, cu Andi Vasluianu în rolul principal, l-au văzut deja pe Trică Hristu în rolul lui Ovidiu, un tânăr rebel. Puţini ştiu că acesta provine dintr-o familie celebră: este nepotul „minunii blonde” din Bănie, Ilie Balaci. Mama sa este Lorena, fiica fostei mari glorii a fotbalului, iar tatăl, fostul fotbalist Eugen Trică. Cei doi mai au un fiu, Atanas, 15 ani, junior la Daco Getica. Tânărului Hristu nu i s-a potrivit, însă, o carieră în domeniul sportului. Familia l-a încurajat mereu să încerce o carieră în actorie, ba chiar bunicul îi spunea „Hristule, tu o să fii următorul Florin Piersic, că nu mai există bărbaţi actori frumoşi”. 

Toto Dumitrescu, fiul lui Ilie Dumitrescu
Toto Dumitrescu, fiul lui Ilie Dumitrescu

Hristu este acum student în anul 2 la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din Bucureşti (UNATC), la clasa lui Puiu Şerban. “Am făcut şi eu fotbal şi am fost la mai multe cluburi, dar mi-am dat seama că nu era de mine, fiind mult de muncă şi de alergat. Apoi doi ani am făcut chitară, după care am intrat în trupa de teatru Brainstorming şi mi-am dat seama că îmi place mai mult decât orice pe lume. Am început să tratez serios această meserie şi m-a ajutat şi bunicul foarte mult. El m-a îndrumat  şi mi-a spus «băiatule, eşti prea frumos ca să nu te faci actor». Şi mama este foarte mândră de mine, iar eu nu vreau să dezamăgesc pe nimeni şi să-mi fac treaba cât de bine pot. Am făcut această facultate pe propriile puteri şi sunt mândru de asta”, ne-a povestit actorul.

Hristu Trică îl joacă pe Ovidiu în „Profu”, aici alături de Aida Economu
Hristu Trică îl joacă pe Ovidiu în „Profu”, aici alături de Aida Economu

E student în anul 2 la actorie

Mama acestuia, Lorena Balaci, este foarte mândră de fiul său. „Hristu s-a dus să dea casting pentru un alt rol, de fapt. Nu i se potrivea foarte tare rolul ăla, mai ales ca fizionomie, dar nici ca substanţă, şi la vreo două săptămâni după casting l-au sunat de la Media Pro că au făcut un rol pentru el. Ceea ce a fost foarte mişto este că nimeni n-a ştiut cine e Hristu. La un moment dat, a venit vorba despre fotbal şi atunci Hristu a povestit de bunicu’, iar Vasluianu a rămas mască: «Cine-i bunicul tău?!», «Ilie Balaci», «Nu pot să cred!». Şi s-a luat, mai în glumă, mai în serios, de ceilalţi: «Bă, de ce nu mi-a spus şi mie nimeni?! Cum e posibil?!».  «Mă Andi, da’ n-a ştiut nimeni!», a fost răspunsul primit”, a povestit Lorena Balaci pentru fanatik.ro.

Lorena Balaci alături de cei doi fii ai săi
Lorena Balaci alături de cei doi fii ai săi

Cât despre relaţia cu celebrul său bunic, tânărul actor a povestit o mulţime de amintiri emoţionante. „Aveam o relaţie foarte apropiată cu bunicul, căruia îi spuneam Nonu. El a fost cel care m-a îndrumat către actorie. Mi-a spus direct «Se vede că nu-ţi place fotbalul. Eşti prea leneş pentru sportul ăsta». Atunci i-a venit ideea de a-mi sugera să mă îndrept către teatru. «Uită-te la tine cât de frumos eşti. Ai putea să te faci actor. Ar fi un drum bun pe care l-ai putea urma». Şi aşa am început să mă gândesc tot mai mult la ideea asta”, a mai spus Hristu Trică. 

Și alţi copii de fotbalişti au ales o carieră în actorie

Tânărul Hristu a practicat sport, apoi a făcut chitară şi acum actorie
Tânărul Hristu a practicat sport, apoi a făcut chitară şi acum actorie

Fiica lui Gică Hagi, Kira (24 de ani), a apărut în câteva piese de teatru şi scurt metraje, iar anul acesta în pelicula “Între chin şi amin”, în regia lui Toma Enache. Un alt copil de fotbalist care joacă în filme şi apare în reclame este Toto Dumitrescu (21 de ani), fiul lui Ilie Dumitrescu.


  Toto Dumitrescu, fiul lui Ilie Dumitrescu
Toto Dumitrescu, fiul lui Ilie Dumitrescu

Tânărul a jucat deja în mai multe filme, printre care “Love By Design”, “Palatul pionierilor”, “Un pas în urma serafimilor”, dar şi în serialul “Hackerville”. 

cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet jpg
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub cristina spătar png
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
alin oprea logodna medana 4 jpg
FotoJet (1) jpg
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg
cub amal george cooney png